PRENUMERERA NU

Utflykt, Fota, Lunch i Skanör - Falsterbo🐚

Sydkusten; Malmö, Skanör - Falsterbo, alltid lika avkopplande att komma hit. Trevliga människor som säger "-hej" på promenaderna, trots att man inte känner varann. Husen, miljön, det är idyll i mina ögon!

Torsdag:
Rastlösheten kom i mig, bananpannkakor börjades stekas, mysfrulle när gänget kom ner vid 5:00. Fixa oss sedan tog bilen oss till Höllviken, Falsterbo-Skanör. Strosade omkring i Höllviken centrum, laddade bilen med el, sladden satt fast i bilen.. 30 minuter senare, MINST, läste jag mig till att; bilen ska låsas upp & inom 30 sekunder ska kabeln kopplas ur bilen😅 Sådant här händer ofta mig ska påpekas. HUR, skulle jag veta detta. Tankat el-bilar innan dessutom. Tålamod, JA DET HADE VI ALLA 3. Även Filippa💗

En bild kan säga mer än 1000 ord!

Trion gjorde något varje dag, fullt ös som vi alltid har det. Vila, mysa, fina Pw:s vid havet, duscha för mysa i soffan efter middag. En småbarnsmamma & jag som vakna 4:14/4:3, kramades kudden redan 21/21:30 sen vakna JAG innan S & F 😅 Vakna av sig själv och inget alarm, det är sovmorgon för mig. När Andreas kom blev det senare kvällar, film, då vaknade jag 7:30. SOVMORGON 😎

Fredag:
Andreas kom på fredag efter lunch till villan i Höllviken. Vi knäppte & filmad elite på stranden. Minnen att se tillbaka på är vi bra på. Filma & fota, LOVE IT! Vi käkade lunch på Skanörs havsbad, Badhytten. Jag bestämde för att åka runt i Falsterbo & kolla på villor, de mysiga gatorna & var jag ska bo där om några år. Hehe.

Lördag:
Pw i solsked och 20 grader, kollar jag instagram och ser alla med jackor, frysandes hemma i regnet. Motvillig packar jag mina grejer, nästa stopp - Lidköping. Med nya fina minnen och energi boostad, sprudlade jag av energi. Det var just detta jag behövde.
Energi är en av de många sakerna jag får av dessa 3 personer. Lycka, skratt och galna saker sker som, hmm, BARA SKER MIG ELLER OSS 😅 Jag lovar Blondinerna, Andy & Filippa tillsammans, du kommer få höra mer om denna berättelse! Skratt, skratt & mera skratt!

Vi träffas 2 ggr per år, ALLDELES för lite.. MEN en äkta vän i vått och torrt. När vi ses är de som vi setts varje dag, fast det gått typ 7 månader.. MEN, min trip (Sara, Filippa & Andreas) var GRYM!

Tillsammans är vi starka!
Kram Tilda💗

Kommentera

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
%d bloggare gillar detta: