PRENUMERERA NU

Sjukskriven, har man verkligen semester då?

Semester & Road Trip, JA självklart har man semester oavsett om du Jobbar, pluggar, sjukskriven eller vad du än är😃 Att ta break från sin vardag behöver vi alla. Göra just det DU får energi av och gillar att göra. Jag valde att åka just v.35 då jobbiga dagar på Sahlgrenska v.36 med undersökningar var runt hörnet.

SOLGLASÖGON CHIMI

Lidköping till Västkusten sen Sydkusten😃

HEJ PÅ DIG! Semester veckan tog jag v 35. Road trip och det som ger mig SÅ mycket, fick bestämma vad/vart semestern gick. Det var enkelt!

Tisdag: Packat och klart åker bilen till Göteborg/ Kungsbacka. 4 väskor endast för besluts ångest av kläder, skor, väskor, smycken du kanske känner igen dig.💁🏼‍♀️
Kom ganska sent så det blev tjöt, mat, mys och sen sova.

SOLGLASÖGON LOUIS VUITTON

Onsdag: Hade visst satt klockan på 4:15 klockan, tanken var 05:15, OPPS! Blev lite fel när jag tänkte.🙈 Blondin = JA, men det kvällar & hjärntrötthet = Det sker knasiga saker, ofta😅

Tidigt åkte jag ner till Malmö för jag ville bara fram till de jag älskar och saknat.
10:00, PLING PLONG! SARA som mamma med FILIPPA hängandes på höften.🧡 LYCKA! ÄNTLIGEN får jag träffa den bestämda, söta ongen jag saknade redan när du var i din mammas magen. "Tänk om jag kunde göra detta varje dag", är min första tanke. bara gå över och plinga på.

Att bara parkera, plinga på dörren hos människorna jag saknat mest är det alltid lika dant. SMS:ar mami och dad; " Nu är jag framme😃!" De känner min lycka genom mitt sms!

Semester & Road Trip 4

Jag känner mig hemma typ överallt, Göteborg speciellt.
Malmö är dock ännu mer hemma. Träffar min bästa vän med familj, känns som vi setts varje dag sen sist. Prata ikapp, OHNEJ, behövs inte. Det kommer fram naturligt under våra konstanta samtal.
Vi kör fullt ös sen är vi tysta och gör vad vi vill, Saras Andreas är givetvis med i teamet! Tillsammans är vi en familj.🧡🌼

Bästa sättet att ladda energi;
Träffa de man saknar & som ger energi i MÄNGDER. Road Trip som jag älskar in i minsta detalj. Det är något med Att köra bil (som jag älskar), stanna till där man känner för det och bara åka och se vart man hamnar. Planering, EH, det behövs inte!

All min tid och energi har varit på mina saknade vänner och aktiviteter. SÅ dåligt av mig att inte jag uppdaterat er. MEN, vart tog tiden, dagarna, veckan vägen?! Juste, tiden går fort när man har kul 🥰

Fortsättning följer imorgon. Tillsvidare kolla in HÄR

Puss & Kram Tilda! Tillsammans är vi starka!

Kommentera

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
%d bloggare gillar detta: