PRENUMERERA NU

Hej finisar! Min frånvaro är med en stor suck. Jag har saknat er och velat skriva varje dag, i veckor❤️

Bilolyckan drabbade mig 15/9 vid 15 tiden. Jag skulle gå till stan för en fika med Emma. Tog bilen för att snabbare komma hem till min hund Scott. Jag stannar i korsning till en tvärgata jag ska in på. Mötande bil kör mitt i vägen, jag stannar. Lägger i 1:an och kör ca 5-7 km/h, MAX 10 km. PANG! AJ! NEEEJ!

Airbagar åker ut med min högerhand på tutan, vänster hand kramar ratten. Det ryker, osar och jag tror det brinner. Vill sitta kvar om nacken gått sönder. Höger armbåge använder jag för att knäppa loss bältet. Går ur bilen av CHOCK. Blod på händer och armar. En kvinna vet vem jag är. Min vän kommer i samma sekund. Kvinnan sätter sig bakom mig. Hon håller om mig, fixerar min nacke och rygg.

En fika blev: Ambulans, polis, brandbil och sjukhuset istället. Höger båtben och fler ben är av.

Olyckor sker, ALLT blir tillslut bra. Mycket har hänt mig senaste 3-4 månaderna. Jag försöker inte klaga. Trött på sjukhus, röntgas pga jag har ramlat, krockat eller för värken blir värre. Denna gång blev det mig bilolyckan drabbade MIG, nackopererad med motgångar så det räcker.

"Jag har lite ont i mina händer"

Lidköpings sjukhus Skaraborg

Jag vågade inte klaga på händerna. Nacken och ryggen var/är fortfarande 100 gånger värre. Ny smärta, intensivare. Så bruten högerhand och ond vänsterhand, fick gå till en gräns då jag skrek till om jag rörde mig. "Jag har lite ont i mina händer bara", kom försiktigt från min mun.

Bilolyckan drabbade mig, "otur" är ett uttryck som blir ditt mindset

Senaste tiden har även gett mycket positivitet och glädje! Jag ser framåt, skrattar varje dag. Allt annat har hänt och kan inte bli ogjorda. Jag säger ofta att jag har otur. Turen har inte vart på min sida. För mig handlar det om mitt mindset. Uttrycket ”jag har otur”, är jag färdig med! SHIT HAPPENS! Jag mår bra, har värdsliga problem med hälsan. Jag är i rätt riktning för bättre fysisk hälsa, allt annat löser sig då de lagt pusslet för att hjälpa mig med hälsan. Jag är lycklig och psykiskt stark! Jag har det sjukt bra! 🥰

Arkiv

TILLSAMMANS ÄR VI STARKA!
Följ DIN magkänslan och låt ingen bestämma över dina beslut!

One comment on “Bilolyckan drabbade mig.”

Kommentera

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
%d bloggare gillar detta: