PRENUMERERA NU

Jag har en mardröm. "-Matilda vakna tänker jag". Nyper mig i armen, det gör ont. Det är ingen mardröm och det som INTE fick hända, har hänt.

Hej på er! 🥰 Jag har en tuff tid, framförallt haft extremt jobbiga/ tuffa veckor bakom mig. Mardröm Del 1, delar jag med er, vad som hänt. Detta är del 1. Del 2 kommer imorgon. Detta är en kort/ finare version vad som hänt. Jag är rädd att skriva exakt vad som hänt, då jag fortfarande behöver och är under vård.

Mardröm Del 1

Ambulans, Trauma team & Röntgen

Mer om mig - hittar ni HÄR
Fler inlägg - hittar ni HÄR

Glöm inte prenumerera genom trycka på ”prenumerera”, skriv in din Mail - så får du inläggen direkt i mailen och blir uppdaterad när de kommer nytt inlägg😊♥️

11 comments on “Mardröm - Del 1”

 1. Älskade vän, måtte det vara din tur att bli smärtfri och frisk, önskar detta av hela mitt hjärta kära Tilda. Kram och styrka till dig❤️🍀

  1. Fina Camilla 🎀 Det blir min tur, men den verkar inte vara, nu..💗

 2. Ååå,vilken jäkla otur....hoppas verkligen att du snart kan känna dig lite piggare och får hjälp med din smärta...
  Stooor kram❤️

  1. Ska skriva idag vad alla pappren som kommer i brevlådan från vården säger. Då läkarna sa att de var frid o fröjd osv så jag skrev ut mig själv. Var det inte det.. Att göra fel är okej, men när läkarna gör det om och om och om igen, trots tydliga ord från de som har fullmakt för mig. sagt vad som är fel och behöver göras. Verkar prestige ta över ❤️

 3. Jag blir så ledsen att ingen hjälpte dig när du tog dig hem. Tänker på dig ofta. Kram ❤️

  1. Fina människa ❤️ Ja de är mystiskt att inte någon stannade, minst sagt konstigt.

  2. Fina Caisa❤️ Mamma kom och hämta mig, men åka hem pga inte rätt vård. Det är brutalt fel o hemskt att vi har det så i Sverige 2020😖❤️

 4. Älskade Tilda 😢❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Kommentera

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
%d bloggare gillar detta: