PRENUMERERA NU

Hej sköningar! 😃

Jag skriver sedan några dagar tillbaka på ett inlägg till ER vad som hänt. Jag skriver på det när ork finns, så jag hoppas det är klart till kvällen. Jag har vart med om en olycka. Den olycka som inte får/ fick hända. Från promenad i solen till att livet kan vända på micro sekunder. Innebörden var - Ambulans till trauma team.

Smärtan tog över min kropp så söva mig lätt (ifall jag hade hjärnblödningar eller liknande, var jag tvungen att kunna blinka på frågor om jag kände si o så). Narkosen var enda lösningen. Smärtan att åka bil där gupp finns i vägen, järnvägar, minsta lilla gör ondare än ord kan beskriva. För att klara åka de 50 km till sjukhuset, var detta enda lösningen

Under dagar på sjukhuset, liggandes i en säng med min stelkrage, talade jag in dagbok. Allt för att komma ihåg det hjärnan sorterar bort för att överleva. Får höra, läser om mig ibland och säger högt för mig själv "- JUSTE, det har ju hänt..!"
Jag vill bara uppdatera er att nästa inlägg är djupt, många tårar bakom och energi. Är energilös pga värk så skriver när jag orkar lite då och då.

FOTO: Daniel Johansson

Idag tycker jag vi njuter av det fina vädret (som jag hoppas du har som är där du är), eller det du vill njuta av! Lidköping lyser av leenden och solsken! 😃 Nu laddar vi våra batterier, tar denna dag och gör den till den bästa! Personligen släpper jag alla "bör göra saker" idag, gör exakt det jag känner för istället. ☀️
KRAM TILDA 💛

JAG ÄR EN KÄMPE OCH KOMMER ALDRIG GE UPP MINA MÅL, MIN RESA.

TILLSAMMANS ÄR VI STARKA!

6 comments on “Ambulans till Trauma team”

  1. Å FINA TILDA, Mina tankar går verkligen till dig. Kram

    1. Tack fina Elisabeth ❤️ Jag hoppas du haft en underbar dag! Kram Tilda

  2. Kära vän ❤️ Jag önskar av hela mitt ❤️Att du ska få bli frisk och stark och att få kunna leva ett bra liv ❤️❤️❤️Kram L8

    1. L8 allt har sin tid❤️ Väntar ivrigt att en dag bara vara färdig och vakna o känns ”jag mår toppen”. Utan mediciner utan ALLT SÅNT🥰

Kommentera

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
%d bloggare gillar detta: