PRENUMERERA NU

Hej Goding!

Fredag erbjöd lite av varje, ja jämför med en berg- och dalbana. Såhär kan en dag i mitt liv se ut. Lite av allt vill säga.

Började dagen på gymmet, som jag saknat de! När Corona kom rehabtränade jag hemma. Hoppade över 1 gång sen blev det bara promenader. Lärde mig en läxa eftersom jag nu börjar om från, ruta 1. Muskler jag tränade upp i Barcelona efter den stora nackoperationen, finns inte kvar. Nackhållningen = Framåtlutad. Går och pressar huvudet bakåt och spänner magen konstant. Viker mig framåt från höften, inte kompensera och göra fel. Det är de slut på!

Jag stod i duschen på gymmet och inser att jag glömt något som vanligt. Denna gången handduk. Detta slank ur mig när en i familjen ringde. Är det sådant här man inte ska säga? hehe. -"Tilda, hur kan du lyckas med allt?!" Sen en suck sen skrattade vi i kör. Hjärntrötthet har jag, MEN, jag glömmer saker överallt, jämt. Så jag erkänner, det är en del av mig. Lite forcerad sådär.

Klarade första rehab passet (torr trots ingen handduk). Fylla på AC vätska var näst på tur. På tal om tur, visst är de skönt med en bra start på dagen. För mig är detta ett -WOW!

Såhär känner vi oss båda, varma med ingen AC i bilen. I väntan på att bilen skulle bli klar, laddade jag mentalt upp för läkarbesök 13:30. (OBS! Vi väntade inte på toa hela tiden🙈 )

Ac "behållaren" hade ett stort hål i sig så kostnaden att byta, slutsats NEJ. Såå med blodproppar, värme blir de fler bad vid NÄÄS fabriker på vägen till Göteborg. 🤣

Veckor sedan, stannade jag och tog ett dopp vid NÄÄS fabriker. Jaaa, jag var ju varm. Handduk, återigen fanns ingen. Tog min hunds som låg "hyfsat" nytvättad i buren. Blöt hund och hårig kropp var resultatet. Puuh!

Läkarbesöket gick bra. På tisdag ska jag tillbaka med prover. Mag & tarm- enheten ska utreda min mage.

Sittandes i soffan en fredagkväll och efter en dag som denna, blev jag rastlös. Skickade sms till Evelina som i samma sekund skickade till mig på Snap. Tankeöverföring. Vi satte oss på en uteservering, delade på en våffla och bara prata, eller nej skratta konstant.

En dag i mitt liv - Berg- och dalbanans dag

Kommentera

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
%d bloggare gillar detta: