PRENUMERERA NU

Saknade fina vänner!
Måndag - Ny vecka och jag är tillbaka!

Det blev förmycket - Tillbaka i rutiner 1

FOTO: Martin Herma

Det har varit ca 2,5 månad där mycket har hänt i mitt liv. Positiva men Sååå mycket negativt. Jag har brutit ihop 1 gång under denna tid, just den dagen kunde inget mer gå åt skogen. Oturen har slagit mig hårt, just den dagen var det en knock out. MEN, jag kan inte lägga mig ner och låta allt negativt, oturen ta över mitt liv. Jag måste stå rakryggad och stark för att orka lägga färdigt livspusslet med min hälsa. Göra allt jag kan för att få livet fungera. I den graden jag klarar av och har möjlighet till.

Det blev förmycket - Tillbaka i rutiner 2

FOTO: Martin Herma

Ta hand om dig och varandra. Uppdatering kommer imorgon om det roliga jag har framför mig! 😀

Kommentera

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
%d bloggare gillar detta: