PRENUMERERA NU

Hello Babes! Hoppas du haft en bra helg 😃

Mamma & jag avslutade fredagen på stranden med picknick. SIS från en annan miss, Hanna var också där med sin mor och son.

Lördag

En dag som gav mycket av det goda. Jag, min vän Fabbi och hennes vän med dotter åker och plockar jordgubbar. Så kul att få göra detta tillsammans. Vi är från 3 olika länder/kulturer och kan därmed ge varandra så mycket.
Jordgubbsplockning var deras första gång. Efter mer än 10 år i Sverige, VAD HÄNDER! Nästa gång visar de mig något som blir min första gång. Detta älskar jag, nya vänner och hitta nya saker från andra kulturer. SUCCÉ!

Fler bilder från min helg.
FILT - ADAMSBRO

Söndag

Trots mycket värk och ingen ork (mina blodproppar gör mig riktigt dålig i värmen), har den varit bra. 🙂 Jag avslutade dagen med mat hos mamma, hem för att tvätta och mys på balkongen.

Kommentera gärna nedan; Vad var de bästa/sämsta från din helg? Vad händer en helg med strålande sol, regn och åska?☺️

Klicka in och läs fler inlägg här i ARKIV

2 comments on “Vad händer”

    1. Det låter så härligt! Så länge man gör fr man man mår bra av gör man rätt 🌟

Kommentera

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
%d bloggare gillar detta: