PRENUMERERA NU

Hej kära vän! Hur mår du idag?

Det första jag tänker på jag börjar skriva är, "Hur mår du idag?". Oavsett hur dagen varit, är det en NY dag idag 😃
LEV DENNA DAG SOM DET VORE DEN SISTA!

mr röntgen hjärna. mr röntgen rygg. Matilda Nordling beskriver oro över röntgen besked som är mycket oklart vad läkaren hittat. Matilda sitter på en bänk, sommar-klädd. Raynban pilot solglasögon på sig. Håret uppsatt i en bulle.

FOTO PÅ HELA SIDAN: DANIEL JOHANSSON
MODELL: MATILDA NORDLING
SOLGLASSÖGON - SYNSAM (storlek=small. Länken är direkt till modellen.)
SMYCKEN: GLITTER

Förra veckan gjorde jag MR röntgen av hjärna. De passade på att göra MR röntgen rygg. Eftersom jag har klaustrofobi, gjorde de båda när jag var i narkos. Allt gick bra. Ja, jag sov 3 h så fick vila från värk, plus allt blev gjort.

Nu väntar jag på svar från röntgen som gjordes förra onsdagen.

mr röntgen hjärna. mr röntgen rygg. Matilda Nordling beskriver oro över röntgen besked som är mycket oklart vad läkaren hittat. Fotografering i Jönköping.

SKJORTA: MASSIMO DUTTI
BYXOR: ZARA ( GAMLA )
SKOR: SKOVERKET ( I LIDKÖPING )

MR röntgen hjärna.

Eftersom personen som röntgas ligger HELT stilla, i samma position medan bilder tas. Blir jag rädd av tanken hur många skador som missats. Ingen lever så stel och rak, varje dag hela dagen. Inte EN sekund lever vi så som vi röntgas. Dessa bilder i mitt fall, skickas utomlands. Ni förstår varför jag låg i dödsbädden. Varför jag åkte till privatsjukhus.

MR röntgen hjärna. Mr röntgen rygg. Matilda Nordling blogg. Nackskadade Matilda Nordling från Lidköping.

Med bättre kunskap inom hjärna, nacke rygg - allt som hänger ihop. Slipper fler sitta som jag gjort och 2 år senare gör från och till. Så undra hur många som missats på grund av okunskap.

I Cambridge gick de in i ljumsken med kamera, där kommer de upp till vener vid hals, huvud och hjärnan. DÄR hittade man propp i bakhuvudet, jugular ven på höger sida. Högt ryggmärgstryck = även högt hjärntryck. De tömde vätska direkt och jag blev bättre inom några timmar. Allt detta för att inte missa något, vilket en röntgen kan göra.

Tro mig, de 30 glasen som krossades var ljudet jag hörde när kameran kom upp i huvudet. (GÅSHUD). AAAAJJJJ! Vaken, ja det är jag.

Mr röntgen rygg

Slutsats: Vi lever inte som vi röntgas. Alltså som en stel pinne, (inte ens jag, stelopererad you know (; ). Jag är inte rädd för mycket. MR röntgen hjärna. De är bland mina svaga punkter.

mr röntgen hjärna. mr röntgen rygg. Matilda Nordling beskriver oro över röntgen besked som är mycket oklart vad läkaren hittat.

HÄR - Fler inlägg

Har du problem att se hela inlägget i mailet du får? Om du prenumererar får du inlägget i ett mail👍🏻 SÅ SMART! (meddela om du har problem/ frågor).
Enkelt att läsa inlägget via mailet direkt till hemsidan. Klicka här ➡️ hemsidan, och läs hela inlägget.

2 comments on “Mr röntgen hjärna”

Kommentera

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
%d bloggare gillar detta: