PRENUMERERA NU

Lill lördag i Göteborg

Natur blev temat för denna foto session med David Saavedra. Vi var på Stora Amundön, Göteborg. Hade aldrig varit där förut. ALLT fanns där, verkligen min typ av ställe! Starkt rekommenderat om man vill åka ut kanske ta en promenad/löprunda, bada, fika eller som vi fota!
Här kommer jag hänga i sommar! Fanns både sandstrand och klippor.

Lill lördag. Stora Amundön utanför Göteborg. Foto med David Saavedra. Matilda Nordling Blogg. www.matildanordling.se

Stora Amundön

Göteborg denna vecka med, så skönt. Ofta blir de lill lördag (onsdag) till torsdag/fredag. Det passar fotograf, samarbetspartners bättre då. Allt drar mig hitåt. Nämnt de förut, men livet här skulle jag trivas med.

Jag vill inte ångra något och skulle aldrig säga att flytta hit inte blir av. När nacken är färdig putsad/fixad, får vi se vart livet leder mig. Chanser kommer och går, jag kommer inte missa en enda chans mer i mitt liv! Ofta kommer de när man minst anar det.

Lill lördag. Holy Greens, göteborg. Samarbete ihop med Boostified. Kort på sallader från Holy Greens. Matilda Nordling
Lill lördag Göteborg 1

Holy Greens Göteborg

Nummer 1 i fokus just nu är bli färdig opererad i nacken! I Tisdags gjorde jag MR röntgen på vener och hjärna, nacke, bröstrygg. Provsvar kommer om några dagar. Skönt att få Lill lördag, göra samarbeten och få tankarna på annat. Jag varit med om mycket jobbigt senaste månaderna.

Ta en kik på tidigare inlägg vettja 😃 HÄR

Lill lördag. Matilda sitter med datorn i en fåtölj på privatsjukhus i Barcelona. Droppställningen är bredvid henne.Nackkrage är runt nacken. Hon ler trots allt! Matilda Nordling.

Tillsammans är vi starka! Efter allt som hänt i USA, tänker vi på alla människors lika värde! I allt elände säger jag STORT GRATTIS till alla er studenter! Njut av tiden ni har här & nu.

Kommentera

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
%d bloggare gillar detta: