PRENUMERERA NU

Hej vännen! Känner du dig också ensam?

Känner mig ensam. Social, kreativ och driven som jag är, att vara sjukskriven passar inte mig (2 år i augusti). Oavsett hur dålig jag är, mår jag inte bra av att vara sjukskriven.

Jag är inte ensam. Många känner sig ensamma, särskilt i dessa Covid-19 tider har känslan över lag ökat tror jag. Har du familj, vänner mm. är det inget fel att ändå känna känslan.

Känner mig ensam - Matilda nordling blogg. www.matildanordling.se

FOTO: DAVID SAAVEDRA

Att jag känner mig ensam, går inte sätta fingret på varför. Min soulmate och hund Scott är vid min sida 90% av mitt liv. Jag har ingen pojkvän som många i min ålder har. Skaffa pojkvän för "att ha pojkvän eller för att inte vara ensam". ALDRIG! Mitt liv är inte som alla andras. Men min resa i livet med skador, har förändrat ALLT! Mycket positivt men också även negativ såklart.

Känner mig ensam. Jag gör något åt saken!

Jag har rutiner varje dag, som innan sjukskrivningen då jag jobbade. Rutiner får mig att må bra. Åker upp till pappas kontor och sitter med sociala medier mm. Allt för att känna en mening med dagen.

Jag har ändrat om min vardag för att må bättre. Jag GÖR något åt det! Känner du dig ensam? Har du testat en förändring? Vill du ha tips, JAG FINNS HÄR!❤️

Matilda Nordling blogg. Känner mig ensam. Matilda står och funderar med blicken ut över havet. Stark gul/orange klänning som beskriver henne som en strålande sol.

Klicka in här och läs mer Om mig

TILLSAMMANS ÄR VI STARKA ❤️!

2 comments on “Känner mig ensam”

    1. Fina ni! Så underbar energi och människor jag hade turen att träffa idag! 🥰😃 Tack för er glädjespridning & start på denna midsommarafton!
      Trevlig midsommarafton🌺
      Kram Tilda och Scott🐶

Kommentera

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
%d bloggare gillar detta: