PRENUMERERA NU

Hejsan Svejsan Finisar!

"Pest eller kolera" uttryckts ofta. DU, tolkar de hur du vill. MIN, korta tolkning är att du har alltid ett val. Mina val är oftast att gå på magkänslan.

Jag och de flesta vet hur det är att inte ha kontroll. Känslan kan vara underbar till hemsk. Kontroll kan man få och tappa på mikrosekunder. Men du har alltid ett val.

Du har alltid ett val. Matilda Nordling blogg

FOTO: DAVID SAAVEDRA

Du har alltid ett val

Jag har gjort fler bra än dåliga val och beslut på 28 år, annars hade jag ju inte suttit här levande idag. Varje steg du eller jag tar, leder oss någonstans. Med 100 stenar på axlarna, orkar jag inte gå ett steg. OM det inte vore för JAG lever Nu och dör sen. Mitt val för att klara mig genom 14 år som nackskadad. Med facit i hand har det lett mig mer än långt!

JAG och DU alltid ett val hur vi vill leva. Framförallt, hur livet ska levas .

Min ihop-pusslade kropp är ännu inte är hel. Det tär på mig/min kropp, mer än vad som syns utåt. Jag tar inte kort under krampanfall eller kräks av värk. DEN delen är ett inlägg för er nack, hjärn, rygg-skadade som ska veta att ni är inte ensamma. ❤️

Du har alltid ett val. Matilda Nordling står i Versace solglasögon (från Synsams flaggskeppsbutik i Göteborg), på en gata vid Botaniska trädgården i Göteborg. Ljus beige/rosa kostym från Zara. FASHION!

Jag har ännu inte fått svar från MR-röntgen på hjärna, nacke och rygg som gjordes för ca 3 veckor sedan.. Ett samtal angående att de ser skuggor har jag fått. Jag väljer att tänka att det är blodpropparna och är det förändringar, är nya proppar.

Fler inlägg hittar du i - ARKIV
Mer om mig hittar du - HÄR

Du har alltid ett val. Matilda Nordling blogg

Tillsammans är vi starka!

Jag är tacksam för att jag litar på mig själv och min magkänsla. Kram 🖤

Kommentera

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
%d bloggare gillar detta: