PRENUMERERA NU

Hello darlings! 🥰

Detta inlägg är från min positiva sida att se på vad motgångar ger. Jag ser på livet positivt, för det mesta. Mitt val för att jag ska orka många gånger. Det är även den typ av människa jag är, vilket jag älskar hos mig själv.

Spontanitet, har motgångar gett mig.😃
Igår (söndag) bestämde jag mig på em att jag behövde komma hemifrån. Spontan trip blev det. Packade väskan, hund och satte mig i bilen & hamnade i Göteborg! Jag borde flytta dit för jag älskar staden, människorna och att dessutom ha vänner där OCKSÅ! 💚

NÄÄS FABRIKER

Spontan trip

För mig är de att se vad jag har framför mig. En av många saker motgångar gett mig är just detta. Även att vara spontan. Allt planerades förut. Ville ha hela veckan inbokad. Idag ser min planering ut; Fixa fransarna på torsdag. Lev nu! Som de vore den sista dagen i ditt liv! Om du inte lever ditt liv som du vill leva det. Vart hittar du glöden till livet då? Kämpa tills du uppnår de du vill! Spontan trip var det jag ville & jag visste att jag mår bra av det! Inget kommer gratis, allt har ett pris. Motgångar exempelvis.

Spontan trip. Matilda Nordling på bild. En svartvit bild på Matilda Nordlings ansikte. Händerna håller hon mot kinderna.

Jag ÄLSKAR verkligen min egenskap att vara spontan! Ur motgångar är man inte densamma som innan. Det är på gott och ont. För mig kom motgångar med mycket gott!

Fler inlägg, Klicka HÄR 💋

Jag är tacksam för min partner in crime. Min hund Scott. Min räddare i nöden 365 dagar om året. 💚

Kommentera

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
%d bloggare gillar detta: