PRENUMERERA NU

Hej Hjärtegull! ❤️

Jag anpassar mig väldigt lätt. Efter situationer, personer, hur livet ser ut nu osv. En anpassningsbar person hör jag ofta. Hur är du?

Anpassningsbar. Matilda Nordling. www.matildanordling, Blogg. Tilda/ Matilda sitter i ett fönster med en vit fransk stil på gardin för insyn. Ljuset är vackert bakom, lite orange. Golden hour ljus som de kallas.

Blus från: NÄÄS FABRIKER (kommer ej ihåg märke, lappen klippte jag bort.) Byxor från: VERO MODA

Matilda Nordling. www.matildanordling, Blogg. Tilda/ Matilda liggre på+ tygg med benen rakt upp i kors mot fönstret med vackert ljus.

Kloka från: MOCKBERG

Foton på sidan: Privata

Jag anpassar mig

Jag är en enkel människa. Ger och tar, ställer upp i den grad jag har möjlighet till. En Riktig vän/pojkvän/flickvän, lönar sig det med att ge och ta. Jag anpassar mig, men det gälle4r från båda håll. Ömsesidig, , villkorslös kärlek helt enkelt. Är en hälsosam relation. Ge och ge fungerar inte, de suger ur din energi. Du ödslar din energi på fel person då. Prioritera personer i din omgivning som ger tillbaka, inte bara tar.

Prioritera bort personer om så är fallet. Välj de som får dig att må FANTASTIC/ AMAZING. Personer som ger tillbaka! De hälsosamma relationerna. Välj hur DU vill ha de, må etc! Ingen kan göra de åt dig. Alla har alltid ett val. Det finns inga måsten. Att vara anpassningsbar kommer du långt på!


I mitt hem har jag tränat in rutiner, jag försöker hålla dessa oavsett vart jag är. Samtidigt som jag anpassar mig efter andra, hemma/ borta. Varför? Jag mår bra av rutiner, särskilt som sjukskriven. Gå hemma, inte ha någon som saknar mig på jobb etc, är såå jobbigt vissa dagar. Att vara anpassningsbar, är en självklarhet för mig. Bor du tillsammans, umgås med någon, är de för mig respekt. Jag vill att alla ska må bra. Ge och ta. Lösningar.

INTE tankesättet; "de går inte". De finns alltid lösningar. Så du tänker är ofta slutresultatet. Är de lätt att hitta lösningar alla gånger? JA & NEJ. Beror på ditt tänk. Med råd från andra, självdisciplin och att välja hur jag vill leva. Allt detta hat fått mig må bättre och bättre! Trots min situation. Små som stora saker. De har gjort stora förändringar 😃Rutiner får mig må bra!

Tillsammans är vi starka!

Arkiv med fler inlägg HÄR

Önskar er en fin dag i solen/ snön, vart du än befinner dig ❤️Avslutar detta inlägg med de fina orden jag fick i ett mail efter ett gripande samtal.
" Matilda, trots ett mycket gripande samtal...! Kändes det som att jag pratade med en solstråle 😊" Kärlek till er alla, ta hand om DIG och VARANDRA!

Kommentera

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
%d bloggare gillar detta: