PRENUMERERA NU

Alla bilder på sidan är tagna av en vän📸

ALL KÄRLEK till er som drabbats av Corona, anhörig(a) eller du själv❤️! Kan jag hjälpa på något vis, säg till!

Jag kramas alltid, verkligen alltid! (Forskning säger; du kommer en person närmre direkt genom en kram, än ett handslag). Jag är kramgo tjej. Men just nu rekommenderas de inte att vara i dina armar. En stor kram kan säga mer än 1000 ord. Nu sköter vi oss, så Covid-19 får ett slut & vi kan kramas och umgås igen!

Väska från: LINDEX. Kavaj från: CHIQUELLE. Skor från: Zara (gamla). Kavaj från: GINATRICOT. Byxor från: CUBUS (leggins med fickor i bak).

Hej Babes! Hemma i Lidköping igen!

Vilka dagar jag haft. Glädje med vänner i Göteborg. Staden jag spenderat mer tid i än Lidköping, min älskade hemstad. Nämnde i tidigare inlägg (klicka här) att jag gillar verkligen staden. Åka från Lidköping. - Göteborg, går på ett kick! Staden har rörelse oavsett tid på dygnet, naturen nära (Viktigt för en lantis förstår du! 😃) & finns alltid något att göra, (undantag i Corona tider). Som. jag nämnde i tidigare inlägg. Fick du läsa om anpassningsbara Tilda. Jag kan bo vartsomhelst. Bara jag trivs (OFC) och har kära omkring mig 🥰!

I DINA ARMAR

Allt har sin tid. Gå vidare är något som ingår i detta. Jag är en "Nu-levare". Bryr mig om de personer jag ger och får tillbaka av. Livet är kort, jag har upplevt mycket på 27 år. Livet som exempel. De kan ta slut snabbare än en blinkning. Spontanitet & göra de som får mig må bra NU, är så jag lever NU. ÄLSKAR & UPPSKATTAR att jag är i liv och kan passa på när hälsan och mina okej-dagar kommer.

Matilda Nordling. www.matildanordling.se. Matilda.har en stickad tröja under en. kavaj. Rättar. till den. ena. armen.

HÄR i Arkivet hittar du fler inlägg ⬅️

TILLSAMMANS ÄR VI STARKA!

Luft Kram, I DINA ARMAR, pga Corona tider ❤️Ta hand om dig!

4 comments on “I dina armar”

    1. Detsamma till dig älskade, betydelsefulla vän ❤️Kramar till dig och familjen och 🐴

  1. Tappade bort dig när du var i Barcelona jag följde dig noggrant. Skönt å se att du mår bra?

    1. Fina Anni! Ja, jag har flyttat bloggen till min hemsida som du förstår. ❤️ Jag är långt ifrån bra tyvärr ö... väntar på att Corona ska lägga sig så jag kan åka till England, Cambridge , operera mig. Har minst tre stycken operation har bara 5 % flöde från hjärnan till hjärtat på höger sida på grund av blodpropp där och en i hjärnan. ❤️ Ska göra ett blogg inlägg om hur de är nu. Ligger mestadels. Men du känner mig. Vill visa mig mer hur jag har de. Soffan o sängen är där min tid spenderas. Är jag okej är jag ute o de är de som syns. Fel kanske men jag är för positiv att vara ”negativ”. Förstå mig rätt ❤️
      Tack för din ditt fina meddelande och ord ⭐️

Kommentera

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
%d bloggare gillar detta: