PRENUMERERA NU

ALLA BILDER PÅ SIDAN ÄR TAGNA AV EN VÄN 📸

Hej fina, vackra du! Du är vacker precis som du är. Som du är skapad. Tveka aldrig på dig själv eller vem du är! 🖤

Så blir du framgångsrik! Matilda Nordling står i kavaj och klackar i en gammal vacker miljö. Ett gammalt fint räcke är bakom henne. Handen i ansiktet. www.matildanordling.se

Kavaj Från: H&M, Styling: MATILDA NORDLING, Frisör: MAY STUDIO (LiDKÖPING)

"Så blir du framgångsrik!"

Är en definition och ett uttryck. I detta fall finns inget rätt eller fel. Det är olika för alla individer. Beroende på vart vi befinner oss just NU. Just för vi är olika.
För mig är framgång vart jag är i livet just NU. Framgång kan vara ALLT, jo faktiskt. Allt från:
-Bättre hälsa till -Bli miljonär. Olika för alla.

Så blir du framgångsrik! Matilda Nordling sitter på en gammal fin stol. Bilden är svart vit. Hon har kavaj  på sig. Håller på att ta få på sina höga klackar. Under kavajen bär hon cykelbyxor men syns ej. www.matildanordling.se

Att vara framför kameran har gett min framgång, jag har kul & glömmer hur ont eller jobbigt livet är. Men även att mina samarbeten klättrar i storlek. (Just nu är jag sjukskriven. Samarbeten kan jag göra när jag orkar. Nej, jag tjänar inga pengar NU. Man får inte tjäna pengar som sjukskriven.) Samarbeten, gör jag för det är kul & för de saker jag står för. När jag startar företaget när hälsan blivit bättre, kommer jag fortsätta SÅKLART.

"Okej dagarna", då fotas de ofta, träffar vänner, ute & åker, gör det som gör mig lycklig! Dessa dagar är ALLT för mig. Dagarna jag knappt klarar komma upp ur sängen, lever jag på "Okej dagarna"! Att komma upp en riktigt dålig dag, är också en typ av framgång, för mig.

Så blir du framgångsrik! Matilda Nordling står med ryggen, hopkurad i trosor. Hon visarupp sina ärr på ryggen. Det i nacken ärfortfarande känsligt så hon visar inte de. www.matildanordling.se

"SÅ BLIR DU FRAMGÅNGSRIK" = Kämpa, ge aldrig upp. Min största framgång i livet är att jag kämpade så jag fick livet inte döden. Operationen i Barcelona, inte bli betrodd av sjukvården i Sverige under 13 år. Detta har gjort mig stark, tror alltid på mig själv och ALLA klarar mer än man tror. Jag har bestigit berg jag inte trodde jag kunde, jag var ju döende. Jag gav inte upp, livet kommer sakta tillbaka istället.

Sätt upp mål. Mina VAR omöjliga, trodde jag. Nu har jag bockat av en efter en! Mina mål NU, är sky höga! Men jag kommer kämpa tills de är = CHECK, på en efter en!

Ärren ser jag som en karta av att livet kan vara hårt. Står du upp är du hårdare & starkare än motgångarna! STYRKA! 🖤

Alla inlägg finns i arkiv HÄR

Tillsammans är vi starka, extra starka i COVID-19 tider 🖤.

Mina tankar är hos DIG idag. Jag tror på dig, tro på dig själv!

One comment on “Framgång”

  1. Du är bäst Finaste Tilda ❤️🙌💪👊 o ja man får aldrig ge upp . Kom ut o hälsa på mig det tar bara 5 min från Rebecca till Skalunda , så kan vi fika i trädgården . Med social distansering så klart 💚😍🤗😘

Kommentera

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
%d bloggare gillar detta: