PRENUMERERA NU

Hej Babes! 😀

Blöteborg. Matilda Nordling. Har på sig en lång klänning med knäppe i fram på klänningen.

Klänning från: Massimo Dutti

Göteborg, "BlöteBorg"? Min wow faktor nuförtiden! Vad hände?!

Allt på bilden: Valentino. ÄLSKAR deras nya kollektion inför sommaren!

Paraply är det viktigaste i väskan när det packas inför, ”BlöteBorg”. 🙈Det senaste, NEJ, men 90% av året, JA. 2 saker har förändrat att Göteborg inte alltid har regn. Sol senaste två helgerna/ veckodagarna jag varit här. Vacker stad, vännerna, åka hem är efter dagar här motigt. Samma varje gång jag ska åka hem från någon vän i annan stad, resa osv. Rätt, jag här endel nuförtiden, om hälsan tillåter. Mina tidigare ord; ”Jag skulle aldrig tänka mig bo i Göteborg, ALDRIG!” Jag tar tillbaka det!

Ring här: Efa Attling (den heter balls), Scarf här: Lindex, Kofta här: Stenströms (tyvärr är koftan från förra säsongen)

Jag ser en vardag här, lik min i Lidköping. Mer fart och fläkt, något att göra finns alltid. Troligtvis orsaken till att, Matilda Maria Nordling, kan tänka sig bo här. Jag älskar Lidköping, det är mitt hem och rötter där. Allra bäst med liten stad, man har nära och kära så nära.

Samma här i Göteborg. Jag lever här och nu. Har jag en vardag jag trivs med, där kan jag bo. Att säga ”Där hade jag velat bo”, kommer JAG aldrig säga. Då gör jag det. Trivs jag, då stannar jag. Jag är lätt och anpassar mig snabbt, kanske därför. Jag vart jag bor i framtiden är mina rötter kvar, i Lidköping.

Lördag till Tisdag spenderades i underbara Göteborg förra veckan. Denna vecka Torsdag till Lördag 😀

Fler inlägg hittar du i Arkivet- R

Tillsammans är vi starka! Kram Tilda!

One comment on “BlöteBorg”

  1. […] Staden jag spenderat mer tid i än Lidköping, min älskade hemstad. Nämnde i tidigare inlägg (klicka här) att jag gillar verkligen staden. Åka från Lidköping. - Göteborg, går på ett kick! Staden har […]

Kommentera

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
%d bloggare gillar detta: