PRENUMERERA NU

Kort beskrivning på en vana som jag har i perioder. Särskilt då jag är stressad, trött, värk eller har lite tid. En vana jag VET många andra också har..

Tängdrevets Scott. Ras Drever fotas matte i solväggen en februari dag. Matilda och matte till drevern Scott sitter på huk. Matilda Nordling bär en beige lång tröja/tunnare kappa. Vit spetsblus till och bruna kostymbyxor. Svarta stilettklackar till outfiten.

Foto: memories4lifebyannettebjorkman

Min älskade Sambo, bästa vän och mannen i mitt liv, var med på fotografering förra veckan <3

Hej mina vänner, läsare och glädjespridare!

Du tar på dig kläder du brukar ha tillsammans, du vet redan att de passar ihop, du slipper tänka. Samma skjorta/blus till olika byxor används, tills något av plaggen behöver tvättas. Väljer du outfit genom att ta kläderna; Högst upp på hyllan, synligast i den fulla & oorganiserade garderoben, från stolen i sovrummet som är osynlig pga. alla kläder. Sist men inte minst, från högen på golvet?

Foto: Memories4lifebyannettebjorkman

OUTFIT UTMANING

1 vecka med ett tema från startdag (då du läst detta inlägg), nytt tema 1 veckan efter och så kör jag förhoppningsvis DU med, Mars ut :D! Jag började idag, men såhär sent börjar jag imorgon. DU med hoppas jag! JAG ÄR SÅ TAGGAD! 😀

Bonus inlägg utanför temat kommer komma 😀

Foto: memories4lifebyannettebjorkman

Dagens outfit och "OUTFIT UTMANING" har kickat igång!

Min organiserade garderob, i färgordning, byxdress, kjol, jeans, leggings osv. - Dagens outfit ser du ovan. Dagen innan hade jag SAMMA, ajabaja Tilda, fast med en blus under och kofta över istället för kavaj. Jag har en hel garderob, varför inte variera! Då slog de mig, TEMA! OUTFIT UTMANING! Svårare än man tror, eller har jag fel? Snälla hjälp mig kommentera vad DU tyckte i slutet av nästa vecka! 😀

Matilda Nordling ligger i soffa i kostym med skjorta under och en scarf i halsen. Diadem i håret. En arm på armstöd och en arm avslappnat över benet. Tema vecka, outfit utmaning.

Foto: memories4lifebyannettenjorkman

  • Kläderna jag haft idag lägger jag längst ner eller hänger längst bak. Ny dag ny outfit. Välj och vraka, men EJ det du hängde/lade längst bak/ner.
  • NY KOMBO! Inte det du brukar ha, nytänk.
  • Inspiration tips; Appen "Pinterest". Personligen används den ofta! Sök på EX. Trasiga jeans. Klicka på bilden du gillar, nedanför kommer relaterade bilder till den du precis klickat på. Så fortsätter det. Sök vidare, sök på det du har i garderoben - Stilar kommer upp. Vill du ha en grå tröja SÖK, få tips!
Matilda i Burberry poncho. Står bland vass mitt i vintern. Lätt snö faller ner. Vinden tar tag i luvan och håret som sticker ut.

Foto: memories4lifebyannettebjorkman

Glöm inte prenumerera så du vet när bloggen uppdateras!

Puss o Kram, Sov så gott! "OUTFIT UTMANING" startar & jag hoppas DU är med mig!

Flera härliga inlägg hittar du här!

TILLSAMMANS ÄR VI STARKA

Kommentera

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
%d bloggare gillar detta: