PRENUMERERA NU

Alla bilder på sidan är tagna av en vän📸

Hej babes! För mig är alltid helger speciella. Lycka, det är känslan i kroppen när torsdagen har sitt slut & jag vet att nu är det snart helg. De har varit så sedan barnsben. Så mycket minnen! Även med mina vänner & kollegor. WOW, jag är lyckligt lottad med nätet av familj & vänner jag omges av! De nät där ingen släpper taget om någon. Nätet fyllt av; tillit/ förtroende, kärlek & vi håller varann om ryggen. För vi älskar varandra.

Lycka. D.Franklin shoes. D.Frankling skor. Sneakers. Tjej lutar sig mot vägg med ett ben 90 grader mot vägg, det andra benet rakt nedanför. Vora D.Franklin sneakers med päls på. Matilda Nordling blogg. www.matildanordling.se
Skor: D.Frankling HÄR. Kavaj: Gina Tricot HÄR.

När någon av de vi älskar behöver oss släpper vi ALLT! När jag låg på sjukhus innan operationerna i Spanien & i Spanien kom familjen/ vänner oavsett vart jag var. Lycka. Jag gör allt för dem, vilket alla vet. Kanske därför gjorde alla det för mig. Vilket nät av kärlek! Det fantastiska är att jag har minnen med lycka från olika stadier i livet. Alla faser man går igenom, tillhör livet. Lycka, kommer från alla dessa faser. Faser som kan vara ledsamma men även roliga, lyckliga så sjukt sjuka för den delen med :D!

Lycka

Lycka. Matilda Nordling Blogg. Matildas ansikte i bild. www.matildanordling.se

För mig är är fota en endorfin kick! Att få stå framför kameran helt oförberedd, är ofta de kort som hamnar i mappen. Naturligt är alltid finast. Detta med foton, olika outfits, Min nya endorfin kick som instruktör och träna tills jag kräktes, är omöjligt i dagsläget. Fota är de jag brinner för och kommer alltid göra. Jag vill bara bli bättre och bättre framför kameran. Mina intresse och fotas är de jag vill hålla på med just nu. Drömmen att kunna kombinera allt detta är bara så kul!

Lycka. D.Franklin sneakers med päls på. D.Franklin shoes
Skor; D.Franklim Här

Jag hittat fotografering som får mig må bra och klara av att vara sjukskriven. för 1 vecka sedan ville jag klättra på väggar, komma ut min kropp som stänger in mig. Sövas ner tills allt är över. Sen insåg jag att "Då missar jag ju livet". "R" & jag fotade just den dagen. Åkte i kvällens fina ljus, jag ropar "STANNA!" Där skulle vi fota och bara ha kul framför och bakom kameran. Jag älskar de och jag blir lycklig av de. Även hittat de jag vill satsa på i framtiden, vad det är exakt, tänker jag inte avslöja förrän de är = KLART (kan inte va sjukskriven då heller..)!

Lycka. Sneakers sko från D.Franklin med päls på.Matilda Nordling blogg. www.matildanordling.se
Skor: D.Franklim Här

Puss & Kram Eran Tilda! Jag funderar på ladda upp någon video då & då. Vad tror ni om det? 😀

Tillsammans är vi starka!
Glöm inte prenumerera på bloggen & få uppdateringar när den UPPDATERAS! 😀 Bara en liten påminnelse för Dig

Fler inlägg hittar ni i arkivet HÄR

Kommentera

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
%d bloggare gillar detta: