PRENUMERERA NU
Lördag! Nackskadade Matilda Nordlings Blogg. Matilda håller upp sin beiga krage på sin tröja/ kappa. Solen i ansiktet. Vit spetsblus under. Tema outfits på en lördag.

Foto: memories4lifebyannette

Hej Babes äntligen lördag!

Har ni hakat på temat "Outfit utmaning"!? Matilda Nordling - 100 % eller inte alls. YES, det är sådan jag är, fast inte med träningen. Den håller jag alltid i.
Här kommer ett tips klädbutiken -Smått Och Gott i Grästorp, gav mig igår.
- Häng "galgkroken/ galgen" bak och fram, på kläder du använt eller inte använder. Ett tips jag älskade så hem, gjorde exakt så i min garderob. Ordningen förstörs inte och jag har koll. Temat vecka 1, är ju just att använda de du har i din garderob, använda de du har i olika kombinationer. Man förstör inte ordningen i garderoben genom tipset ovan.

Nackskade Matilda Nordling Blogg. Matilda håller upp sin beiga krage på sin tröja/ kappa. Solen i ansiktet. Vit spetsblus under. Tema outfits.

Foto: memories4lifebyannette

Idag LÖRDAG, Woop woop! Dagen jag längtat efter hela veckan, aktiviteter & käk på Pinchos med mina kollegor från Elgiganten. Som jag saknar att jobba, träffa dem varje dag. ALLT med jobbet att göra! Hel uppdatering om helgen kommer på måndag. Mina helger är alltid i stort sett oplanerade, så allt kan hända 😀 . Älskar att ha de så.

PÖSS & KRAM! Trevlig Lördag Babees! Kram Tilda

Flera härliga inlägg hittar du HÄR!

TILLSAMMANS ÄR VI STARKA!

2 comments on “LÖRDAG!”

Kommentera

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
%d bloggare gillar detta: