PRENUMERERA NU
Jag väljer glädje. Tjej med blicken uppåt. Grubblar över livet. Beige diadem i håret. Brun kavaj med en orange mönstrad scarf i halsen.

Foto: memories4lifebyannettebjorkman

Hej Babes! Mitt höga tryck i ryggmärgsvätskan och där med hjärnvätskan gör att jag får feber. Feber ökar smärtan och ett ont ekorrhjul är igång. Så NEJ, JAG VÄLJER GLÄDJE, att nästa vecka får inte ta bort min positivitet och glädje! 😀 Jag väljer! Förra veckan var, SKIT. Men nu är nu, låt oss fokusera på det. 😀 <3 ! Jag väljer glädje , NU, idag, imorgon & alla gånger jag har möjligheten!

tjej i leopardmönstrad tröja. Bruna kostymbyxor. Matilda Nordling på bild ler stort. Ögonen ler. Ögonen beskriver lycka.

Foto: memories4lifebyannettebjorkman

Jag är inte vem som helst. Jag är enastående, det finns bara en av mig, Matilda Nordling. Jobbiga tjejen som aldrig kommer ger upp ;-D. Ger jag upp, är det bäst eller ett måste. Du är enastående, fungerar du motsatt mot mig är det okej. Charmen med livet, vi alla är olika vilket vi lär oss på. Jag väljer glädje för det får mig le trots tårarna rinner ibland. Men på den fronten är vi alla olika.

tjej i leopardmönstrad blus. Kort tas ovanifrån. Matilda Nordling på bild ler. Ögonen ler. Ögonen beskriver lycka.
Hår gjort av Elin på May Studio HÄR, Ringar från Efva Attling HÄR, Blus från Michael Kors HÄR, Bruna kostymbyxor från Mos Mosh HÄR, Favorit armbandet från Dyrberg Kern HÄR

Foto: memories4lifebyannettebjorkman

Jag väljer Glädje. tjej i leopardmönstrad tröja. Bruna kostymbyxor. Matilda Nordling på bild ler stort. Ögonen ler. Ögonen beskriver lycka.

Foto: memories4lifebyannettebjorkman

VAD VÄLJER DU? Det positiva före det negativa, eller tvärtom? Det finns inga undantag.

Jag väljer glädje:

för de får mig, mina tankar, att påverka mig positivt. Jag väljer hur mitt liv ska levas. Jag väljer att leva och njuter av lyckan jag väljer att alltid ha i mitt huvud, hjärta och sinne.

I nöd och lust är lycka bättre än olycka. Tänker du att det inte går, låter du tankarna bestämma vad DU inte kan. Det speglar ditt inre, yttre tillslut ditt liv. Tänker du att det går istället. Då speglar det en glad, positiv gnistrande person. Det går att påverka tankarna, hjärnspöken, livet med dina tankar.
Den enda du lurar med negativa tankar är dig själv. Tänk om, ändra mönstret. Exakt samma som "gör om gör rätt". Tillbaka till startlinjen, steg för steg hittar du svaret.

Tjej i toffs. Vit Boss skjorta med vit stor rosett i midjan, på sidan av midjan. Svarta byxor med litterkant av stenar på sidan. Svarta kilklackar till.

Foto: memories4lifebyannettebjorkman

Puss och kram Älskade vänner för att ni finns<3 Tack att du är du <3

Tack Annette för våra stunder i studion, fika och kaffe stunder! Du är en sann klippa! Tilda & Annette tid, Me LikeiiLikeii!

Flera härliga inlägg hittar du HÄR!

TILLSAMMANS ÄR VI STARKA!

4 comments on “Jag väljer glädje”

    1. Tack. Tack för hjälpen att alltid pusha med fina ord o kommentarer🙏🏻

Kommentera

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
%d bloggare gillar detta: