PRENUMERERA NU

Hej babes!

Fleecetröja: HÄR, Byxor: HÄR, Linne: Spanskt märke

Jag är inte rädd. Men respekt för Covid-19 viruset. Jag är i riskzonen. Läkaren i England gav mig en utskällning, jag fattar alvaret nu.

Jag är inte rädd, att den inte kommer tillbaka eller så. Mitt liv syftar jag då på. Bara frustrerande. Var allt organiserande värt de! Inser för varje dag hur illa det är med min hälsa. Som vanligt, hjärnan är trött och kroppen blir mer och mer olik MIN kropp. Lika trött som hjärnan. Konstant kontakt med läkaren i Cambrigde. Jag måste opereras NU. Med viruset i världen. Testas jag igen, inser att alla tester är för att stärka mig. Jag är i riskzonen och måste fatta alvaret. Tills jag är opererad.

Jag är inte rädd. Tjej i myskläder tar en promenad. Matilda Nordling Blogg

Skor: D.Franklin

Idag har vi, Min hund & Jag haft en mysdag hemma. Rensat garderob, organiserat den och lugnet i kroppen. Energin bakom detta var pannben, energi var det sista jag hade. MEN JAG GJORDE D€T 😀

Jag blir så ledsen när hjärtat, hjärnan och kroppen vill så mycket. Det ser ut som jag gör massor av saker. Verkligheten när: Pappa kom med mat utanför min dörr. Vi kramades/ såg varandra inte ens. Jag fick allt serverat. Spegeln han hämtat åt mig stod utanför dörren plus mat. F*ck this virus, värken som tar över min kropp & ork! Ge mig mitt liv tillbaka, 100% tillbaka. Jag är inte rädd, men jag saknar min kropp & mig till 100%. Den gamla Tilda. JAG KOMMER DIT SAKTA MEN SÄKERT! Inga 13 år denna gång!

FL€R INLÄGG HÄR

Tillsammans är vi starka!

Kommentera

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
%d bloggare gillar detta: