PRENUMERERA NU

Mode, vad är mode?

Vad är mode för dig? Vad är mode? Det är en sjukt bred fråga och brett område har jag insett. Kan det vara så att du refererar ordet till det DU är intresserad av / hänger med i DET områdets mode?

Min stil har varit ganska samma sedan jag var ca 13 år. Jag tror de är för jag har varit den personlighet jag är, med små förändringar såklart, sedan jag var liten. Men inga stora förändringar.

Vad är mode? Matilda Nordling, bild på tjej nyvaken i säng.

Vad har mode varit för mig? Helt klart kläder. Varit de sedan barnsben. Men också skor, smycket, prylar OCH mycket MER! Inlägg om de andra kommer senare.

Som liten bytte jag kläder 3-5 gånger om dagen. Jag valde oftast själv. Bara mamma fick bestämma annars. Jag kunde se ut HUR SOM HELST! Silvriga lack snowjoggers, mitt på sommaren, randig vitblå klänning, lila strumpbyxor och en gul kofta. Poängen med detta, jag trivdes i det jag hade på mig, brydde mig inte om vad någon tyckte. Jag brydde mig inte då heller inte nu, vad någon tyckte eller tycker om mig eller om min stil. De jag gillar bär jag med stolthet! "De där kan du inte ha på dig. Folk tänker si o så". JAG har på mig vad jag vill!

För mig är mode en helhet av typ, ALLT. Jag tror många förknippar ordet "mode" med kläder. Området som syns mycket. Kläder säger omedvetet, mycket om en person. Jag kan inte ljuga och säga att jag ÄLSKAR kläder. Men kanske inte mode/trender. För jag har MIN stil. Jo jag hakar på mode/trender. De jag tycker är snyggt OCH de som passar in i MIN stil. Att man dömmer en person utefter utseende, vilket kläder personen har. Det gillar jag inte dock! Men i många fall fungerar vår hjärna så.

Vi inspireras omedvet

Idag har jag i stort sett samma stil som de personer jag såg upp till som barn. Till och med i parfymväg. Min stil grundades alltså redan som liten. HUR COOLT! Som mycket annat grundas när man är barn. Klackar, gick alltid i mammas super stora klackskor och härmade henne i mycket. Pga. nacken får jag inte gå i klackar än. Men går i MAX höjden jag får ha på klackarna. (Pga läkningen i nacke och rygg). Varför ens gå i klackar kanske du tänker? Jo, jag ÄLSKAR KLACKAR!

www.matildanordling.se. Blogg Matilda Nordling och hemsida

Allt inom mode tilltalar alltid inte mig/dig. Så SKIT I MODE DÅ. HA DIN STIL, DITT MODE! Kanske är de DU som sätter nästa mode/trend!?

Fler inlägg hittar du HÄR

PUSS & KRAM Tilda

TILLSAMMANS ÄR VI STARKA!

Kommentera

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
%d bloggare gillar detta: