PRENUMERERA NU
Power woman! Tjej skrattar med sin mamma. Matilda Nordling. Tilda har blå skjorta och brun kavaj över. Matilda Nordling blogg

Min mamma, vapendragare & Power Woman!

Hello babes! Igår firades inte vad eller vem som helst! Utan min mamma, power woman, Annikas födelsedag <3! Min vapendragare, axeln som alltid går att vila på, min bästa vän och förebild. Det går inte hylla henne nog. För hon är bäst och Jag Älskar Henne Så Oerhört Mycket! <3


Syrran, hennes sambo, deras son, min son (min hund Scott) och jag lagade mat till mamma :D. Presenter när någon fyller år, super kul! Få sitt kalas fixat - Maten lagad, bordet dukat, allt klart, slippa städa, handla, laga mat ni vet allt innan ett kalas. Bara få umgås med nära och kära! DET är ju underbart. Äta, prata och faktiskt bara umgås. Inte yra omkring, fixa, servera alla osv. Bara få vara. DET kallar jag en perfekt present!

Jag får ofta höra - ”Hur orkar du älskade lilla Tilda?” Vill du veta svaret? Min Mamma, även min Farmor. De starkaste personer jag känner! De tänker realistiskt, de ger inte ger upp. Vad tjänar det till? - "Det är vad det är", - "Nu tar vi nya tag och börjar ny dag imorgon". Exakt så är det. Exakt så säger mina älskade förebilder, power woman(s). Det är båda dessa kvinnor i mitt liv jag ser upp till.

Mamma du har gett mig psykisk styrka, hopp och mod genom livet. Jag hoppas bli en Power Woman precis som du och farmor. Psykisk styrka, en av de finaste gåvorna i livet. Power woman eller power man, i framtiden hoppas jag mina barn får denna gåva. Att denna gåva ligger i vårt blod. Jag vet att det kommer gå i generationer <3

Trevlig söndag älskade vänner! Puss och Kram Tilda!

Du hittar fler inlägg i arkivet, klicka HÄR! 😀

TILLSAMMANS ÄR VI STARKA!

2 comments on “Power woman!”

  1. Tack min älskade Tilda❤️ Det är vi tillsammans som är starka, vi är verkligen ett "Dreamteam" och jag kommer aldrig sluta kämpa för din skull förrän du är "lagad" i dina vener och blodproppar❤️ Och vilka vackra kort😂 du lyckats hitta på mig😂 Älskar dig min kämpe❤️❤️

    1. Alltid du och jag mamma <3 Hehe jag valde de som var snälla ;) Älskar dig min Power woman <3

Kommentera

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
%d bloggare gillar detta: