PRENUMERERA NU

God morgon Onsdag! Tillsammans är vi starka, från mig till dig, ha det i tankarna idag.

Livet är inte alltid en dans på rosor

"Matilda Nordling" eller " Tilda Nordling?

Jag får ofta frågan vad heter du egentligen? "Matilda Nordling, "Tilda". Jag kallas alltid Tilda. Kortare och enklare antar jag. Smeknamn kommer vid olika tillfällen, mitt är sedan barnsben. Men "Matilda" har använts i negativ ton mycket. Alltså allvarliga situationer ex. på; - Sjukhus, om en operation inte gått göra. Om jag gjorde något dumt som liten, var det "Matilda...!".

När mitt namn, som jag förknippar med rösten i huvudet "Matilda it is like this...", mjuk, lugn ton + blicken på det. Då VET jag vad de ska säga. Jag ska träna på att höra mitt namn. Lovar! Nu kniper det tag i magen/ sugs inåt, när jag här mitt namn.

Jag tänkte bytt Till "Tilda Maria Nordling", ett tag sedan då jag ska lägga till min pappas efternamn "Sandin". Men eftersom Tilda kommer bli negativa betoningen på sjukhus osv. då, behåller jag mitt fina "MATILDA NORDLING"! Hehe

Designa egen kalender.
Min Älskade egen designade KALENDER HITTAR DU HÄR !
SAMARBETE med SOTYPICALME

Foto: Memories 4 Life By Annette Björkman

Ja utan min kalender kommer jag inte långt i vardagen. Tider, när/ vad jag ska göra står där. Japp, rak och ärlig som jag är står det ALLT står där. Japp t.o.m toabesök ibland; EX "pudra näsan innan du åker...". Hjärntrötthet är jobbigare än jag trott.

Det bästa är att jag designat min egna kalender. "SOTYOICALME", där kan du designa HELT utefter DITT behov och liv.

Jag skriver- "SÖMN, ATT GÖRA, MÖTEN (träning/träffa) VANOR (rutiner) och GUBBAR (glad till ledsen)". Där beskriver jag dagens värk. Längst bak har jag lagt till EX; - 40 sidor "Att göra" 20 sidor "Reflektion" mm. Kalender & min Dagbok.

Underkläder från H&M Lidköping. www.matildanordling.se
Jag ska fota idag som jag även gjort i veckan. Så länge jag står på benen och värken är okej, är detta MITT BOTEMEDEL. Botemedel för att koppla bort värk och allt som är framför mig.

Gårdagen

Städade 8:00, vila, kort promenad på 1 h med Scott (måste gå långsamt), lunch med mamma 13:00, efter sov jag tills 16:30. Åkte ut efter för mådde dåligt att jag inte gjort något "vettigt av dagen". Hem åt och åkte till gymmet med älskade Towe. LÄNGESEDAN jag var där pga min hälsa. MEN SHIT, endorfin-kick av det lilla jag gjorde. Towe vid min sida, då är allt roligt!

Vi åkte hem till mig och min soffa, myste med tända ljus, avokado mackor och ägg. Lyxmiddag JAG VET! Men såå gott, det är de som räknas.

Vem är Matilda Nordling, Tilda Nordling? Ambulansflyg och narkossköterska

Jag har EXTREM hjärntrötthet, jag hör konstant "- Du sa det". Vissa har slutat och står ut med att höra det 3 gånger till. Det är ledsamt så jag gråter ofta. MEN, jag vet det att de kommer blir bättre. Insikt att kanske aldrig bra. Precis som värken. Det har jag accepterat, men jag kommer ju inte acceptera de och ge upp, innan jag gjort allt för att de ska bli sååå bra som möjligt!

Matilda Nordling. Tilda? 1

KLARA, vi har aldrig träffats eller pratat på tele. Men via Sociala medier har vi hittat varandra. FANTASTISKT vill jag säga! Nu planerar jag och Klara att ses. Att få inspirera och bli inspirerad, det gör att mina kommande föreläsningar och fortsätta med det jag och andra gör. Kan ingen stoppa!

Kram Tilda! Ha en underbar dag. Eller hoppas du haft en bra dag om du läser ikväll <3 Hurru! Glöm inte tryck på prenumerera så vet du när Jag tjejen Tilda Matilda, uppdaterat :D!

Fler inlägg HÄR!

TILLSAMMANS ÄR VI STARKA!

Kommentera

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
%d bloggare gillar detta: