PRENUMERERA NU

Hej på er! Del 2 av undersökningar från Cambridge vistelsen skulle ni få läsa idag. Men eftersom det tar tid att skriva; tydligt, ärlig kortfattat och från hjärtat. Får ni läsa det imorgon. Idag handlar det om; "Hur hittar jag styrka?". Jag kände för att boosta mig själv och förhoppningsvis er med massa positiv energi! Kanske kommer eller så har du kommit på något, som får dig att hitta energi.

Hur hittar jag styrka. Hur hittar du styrka?

Öppna sin själv är svårt på alla plan. Men nyttigt för bearbetning. Vilket vi alla gör på vårt eget vis, det viktiga är att vi gör det. Allt som hände i Cambridge, tar på mina krafter. De jag inte har mycket av just nu.

Tjej i Burrbrry poncho

Bilderna är tagna i ISKALLT väder, blåst och vad mer, hmmm. JO typ förfrusen kropp då snön börja falla! Hehe. Glamoröst eller hur? Men det är alltid värt de!

Glad tjej på fotografering

Så hittar jag styrka, i de svåra tiderna

Enkelt, jag gör det jag får energi av och blir glad av. Efteråt kan jag ligga i soffan, dock helt slut. MEN känna att jag haft ett syfte med dagen. Den känslan älskar jag, är du sjukskriven/ arbetslös, vet du vad jag menar. Att gå upp på morgonen, inte ha en mening med dagen. Veta att ingen saknar dig, eller om du inte dyker upp. Då måste du hitta en rutin som får dig känna dig VIKTIG! För DU är viktig!

Matilda Nordling klackskor i handeen och ideal of sweden i händerna i klädd svart klänning

När jag fotar, haft kul i timmar, glömt bekymmer. Känner jag mig som en besökare i mitt liv. Innan helvetet braka loss, 29 Augusti 2018.

Upp med hakan och inse att DU är unik och Queen of fucking everything, King of fucking everything! INGENTING ÄR OMÖJLIGT. Den enda som gör det omöjligt, är om du går in med den inställningen!

Ideal of Sweden fodral

Maila mig på: info@matildanordling.se om du har några tankar, frågor eller vad som. Och kommentera gärna dina tankar/ åsikter 🙂 Glöm inte PRENUMERERA PÅ BLOGGEN ! Fler inlägg hittar du HÄR

Puss och kram, Tilda!

TILLSAMANS ÄR VI STARKA

Alla Foto på sidan tagna av: Annette Björkman https://memories4life.se/

Kommentera

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
%d bloggare gillar detta: