PRENUMERERA NU

Hej Babes! Mello Lördag är här! I vår familj har Mello alltid varit tradition, dåligt mello år eller bra. Strunt samma, man samlas och det är grejen. För höra en låt, INTE lätt i allt prat! Jag är inte oskyldig till att prata o kommentera låtarna, hehe!
-Var mello bra igår? Hmm igår, Jaaa allt är relativ svarar jag. pga. jag har inte hört en låt xD.

Hopp och drömmar är framtiden.

Matilda Nordling håller i GodDryck No 1. Festkläder och håller i GodDryck NO 1.

Foto: memories4lifebyannettebjorkman

Hopp, Drömmar är Framtid - Mitt liv har bara börjat. Jag lever med lidande, värk och motgångar men trots allt även framgångar. Allt beror hur man ser på det. Jag är bestämd och jag ska uppfylla det jag vill. Saker på min lista ska jag kämpa tills jag är i mål med dem! Jag har kämpat för livet ska fortsätta. Då är min framtid, hopp och drömmar lätta att uppfylla! Så ser jag på det. Jag lever fylld av hopp och drömmar, allt detta som kommer bli min framtid!


Jag lever ett liv fullt av hopp om en hel kropp, så en sparkande bebis kan bo i min mage, en man vid min, jag vid hans sida och jag jobbar som advokat. Denna dag KOMMER en vacker dag. Den dager kommer vara vacker! Vägarna leder dit jag ska. Det som en gång var en dröm som blir min framtid. Några saker har jag sagt innan, men redan bockat av. Varje gång jag lyckas med det, kommer det firas på samma sätt. (En tradition som Mello.) Jag ska komma på vad/hur jag vill fira. IDEÈR?!

Foto: memories4lifebyannettebjorkman

Jag har alltid fyra tassar att hålla i. En man som alltid är vid mig och jag vid hans sida. Det är ett Vi, min Scott och Jag. Sedan 2012 har det varit så. Överallt är han med, kan inte han hänga med, då kan inte jag heller. Så är det ofta.
I min framtid finns det, en hand att hålla i när allt inte är så jävla bra som det ofta verkar eller ofta ser ut. Somna i en famn fylld av kärlek, en bebis i sängen bredvid Scotts säng såklart hehe. Detta är min framtid och ska någon stoppa mig, måste jag dö först. Jag lever nu!

Drever. Drever fotograferas i studio. Tängdrevets Scott.

I många situationer är jag stor och stark. Vi alla känner nog att man är liten och maktlös i denna värld då och då. Men på listan med: För och Nackdelar ( hehe "nack"delar), förlåt var tvungen. Listan med dessa, vinner fördelar alltid!


Här är jag idag, levande, har en framtid. Sen säger det "PLING", bollen rullar fortare än ljuset. Nästa "PLING", operationer klara och jag är färdig utredd. Framtiden - avgör hur resan slutar. Du, vet inte hur din resa slutar. Ingen, vet hur resan slutar. Därför går jag efter orden "LEV NU. DÖ SEN"! <3

Hopp och drömmar är framtiden.
Kolla in kostymbyxorna HÄR!

Foto: memories4lifebyannettebjorkman

Jag är inte bitter. Jag är glad, sprallig, förväntansfull och kan inte sitta still. Det är de läget eller liggandes och kan inte röra mig. Hehe japp! Det är Matilda Nordling! Mina knappar är ON eller OFF. Jag lever inte med ånger för något, då hade jag inte suttit här idag med allt runt omkring mig. Det som gör att jag är jag. ALLT HAR EN MENING! Min nackskada har format MIG, Matilda Norling. Allt sätter sina spår.
Vad gör du med dem? Bearbeta och acceptera läget eller gräva ner dig.

Hopp, Drömmar, Framtid


- Vilket val gör du?
Jag valde bearbeta och acceptera. Inte grubbla (jag är ingen grubblare). Jag valde att fortsätta vara; Lycklig, sprallig som ser livets viktiga delar. Uppskattar det jag har, klagar sällan. För vad tjänar det till?
- Gräva ner sig. Du tittar i backspegeln för mycket. Då har du har kört fast. Bearbetar inte, kommer inte framåt. Klagar på hur jävligt du har det. Tillslut lyssnar ingen. Klaga ska man, NÄR det är riktigt illa o akuten eller dylikt är "The next move". JAG FÖRSTÅR DIG! Tro mig. MEN, Vad vill du?

Komma framåt se; Hopp, drömmar, framtid? Då måste du komma loss fastkörningen, gräva, klättra upp. Ta dig i kragen, Gråt, svär, skrik ut din ilska/frustrationen i skogen, VAD SOM! Skriv en lista/dagbok, vart DU är inom en 5 års period. Gör 1 sak, bättre än ingen! Försök. Resultatet spelar ingen roll. Du måste hålla ut, bita ihop. Sedan kommer du känna stolthet över kämpen som finns i dig! Övervinna de hjärnan säger "Det går inte". Du bestämmer det! Ibland går det, vissa inte. MEN, prova! Det kan bara gå åt helvete, men då kan de bara gå bättre!

Foto: memories4lifebyannettebjorkman

Jag älskar bära en och samma färg på mig. Hel beige i olika nyanser eller helt svart. En eller eller två färger är det oftast. MAX tre färger samtidigt. Mer än tre färger gör looken, rörig. Vissa är så coola i flera olika mönster, färger etc, men du, INTE JAG! hehe! Testat och svaret är nej. Stilrent och elegant kommer jag alltid tillbaka till. Tråkigt i dina ögon kanske, men jag gillar det 😀

Foto: memories4lifebyannettebjorkman

Imorgon, söndag, kommer min vecka i micro format. Japp den har varit fint beskrivet, för jäkla bra och för jäkla dålig. MEN en bra vecka. Den kunde varit värre. Allt är relativ, inte sant?

Kramar Tilda, Ha nu en Fabulous Dag & Kväll kära vänner!

TILLSAMANS ÄR VI STARKA!

Kommentera

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
%d bloggare gillar detta: