PRENUMERERA NU

Hello Babes! Jag tänker framåt inte mycket till en grubblare. Jag har ett förflutet och framtiden jag längtar efter!

ett förflutet och framtiden. Tjej tar sig i håret. SKrattar och är lycklig. Matilda nordling blogg

Måndag:

Jag vaknar och känner att hela kroppen spelar ett spratt. Kroppen brann, röd på kroppen och vit i ansiktet. Venerna spökade med mig, inget farligt men obehagligt o irriterande. Tankarna kommer då och då, jag har faktiskt 2 blodproppar. En stor och en liten på högersida. 1 i hjärnan och vid venen på halsen. Blodproppar trivs i min kropp uppenbarligen. Men jag gillar inte er dumma proppar..!

”Man har: ett förflutet och framtiden”, Det är så jag tänker dessa dagar. Värken och situationen att vara extremt instängd i min egna kropp, omvandlas vissa dagar blir jag ledsen, extremt ledsen. Ibland är tårarna ilska.

Oftast berörs jag inte alls. Glömmer av de. Jag vet att värken osv nu, inte är min framtid, punkt slut. Den tanken stärker mig!

Måndagen tog jag kontroll över situationen. Oavsett hur jag mådde. Genom att åka ut. Åka hemifrån, åkte till Vara, lämnade in ett par kostymbyxor, tillhörande en kavaj, som skulle skräddarsys. JAG ÄLSKAR KOSTYM! Men svårt att hitta en som sitter perfekt. Därför skräddarsyr man en. Köp en billigare, lägg några hundralappar på skräddarsy din kostym. Hokuspokus en lyx kostym.

Dagen som började dåligt, blev en okej dag. Tack ängeln på axeln, mitt pannben, psyke och vilja. Jag somnade lycklig, glad, stolt och bättre. Jag trotsade motgångarna!

Ett förflutet och framtiden. Framtiden är min.❤️

Jag har ett förflutet jag bär med mig livet ut. Du kan göra vad du vill i livet. Ta vara på ditt liv, hälsan för du kan inte få en ny kropp. Från mig, en ihop-lappad tjej, till dig<3

Fler inlägg hittar du HÄR.

Tillsammans är vi starka!

One comment on “Ett förflutet och framtiden”

  1. Bra Älskade Tilda !! Man måste komma ut ur huset o träffa folk el djur , annars blir man som du skriver ännu mer instängd i sin kropp o smärtan blir ibland värre . Man får lura hjärnan men Inte alltid att man orkar ut el att det går. Men nuförtiden tänker jag " Tilda har det värre o nu jäklar ska jag ut " ❤️ Min räddning är hästen o stallet o det envisa pannbenet som man har tur att ha . Ring sen när du orkar 😍 Styrkekramar 🤗 Och Ja tillsammans är vi Starka ❣️❣️❣️😘

Kommentera

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
%d bloggare gillar detta: