TRO PÅ DIG SJÄLV

Tro på dig själv

Älskade DU! Tro på dig själv

Känner du ångest när du vaknar 9/10 och det känns som du sovit bort hela dagen? Då är du som mig! Jag är kvällsmänniska MEN även morgonmänniska. Därför hatar jag vakna kl 13 som IGÅR! - Mami ringde som tur var, JAG HADE SOVIT 16 timmar. MEN, Fortfarande trött! Hur kan det vara möjligt?!

Innan operationerna sov jag 2-4 h i 12 år! Jag hade min värk som jämt men allt flöt på, funkade helt normalt (överskottsenergi = JA, Diagnos= Ja garanterat. So what känner jag!). Igår insåg jag att jag behövde sova 16 h, vila den sjukt slitna kroppen, som hålla ihop genom ALLT den utsatt för. Min lilla kropp på 50,1 kg..

Varför fastnar dåliga kommentarer, medan komplimanger ofta rinner av en. Har du svårt att skriva eller säga positiva saker om dig själv? Gå till spegeln, säg minst 10 gånger de du behöver stärka dig själv med. Du måste tro på dig själv, stå för dina ord och dina handlingar. Annars viker du av utan mening, blir vilsen. Mitt tips är att lita, älska och tro på dig själv och dina mål. Se vart de bär dig i livet och tveka aldrig på dig själv, så vik ALDRIG av!

TRO PÅ DIG SJÄLV 1

Livet är en gåva om vi väljer att må bra. För mig är alla vägar och hinder de som leder mig dit jag ska. Som ni tidigare läst, men för er nya läsare så har jag levt med en nackskada som var allvarlig så att huvudet var löst. Allt efter en olycka i gymnastiken 2007. Jag har legat i dödsbädden, opererats i Sverige så många gånger att jag tappat räkningen och operationer i Barcelona som räddade mitt liv. De dagar man kunde räkna ned, var mina dagar kvar i livet. Alltså har jag haft mycket motgångar i livet.

Kämpat mer än halva mitt liv för att få tillbaka ett liv, mitt liv. Som jag har väntat på halva livet, att få revansch på att få tillbaka mitt liv. Man lär sig på misstag och för mig har det gett bakslag men framförallt framgång. I allt mörker ser jag alltid ljuset.

Du väljer om du ser det som bakslag eller framgång. Du väljer hur du vill må. Allt sitter i dina tankar, sen bestämmer du vad du gör med dem. Allt handlar om att tro på dig själv, vilja och livsglädje vad livet har att erbjuda. 

Drömmar och mål finns med mig hela tiden. De försvinner aldrig som tur är. Oavsett djupa dalar ser jag alltid den soliga varma toppen. Endorfin, glädje och lyckotårar som kommer när man tagit sig dit. Allt handlar om din tro på dig själv och vad du kan åstadkomma. 

Vad väljer du? Ska du besegra de negativa och klättra upp från dalen? Eller stanna kvar och må dåligt? Alltid är upp till dig, oavsett om det är "vetenskapligt bevisat" att det går ej, har jag många gånger visat motsatsen. Du kan det med.

TRO PÅ DIG SJÄLV 4

Andas in de positiva på fyra, andas ut negativa på fyra. Det finns alltid något av båda delarna i ditt huvud, hjärta eller omkring dig. Gör detta varje dag, kväll som mig innan du lägger dig eller på dagen, du känner när du. behöver varva ner och få in positivitet. Jag somnar snabbare av detta. Kroppen reagerar på den lugna andning och känslor som måste in och ut. Jag har alltid massa energi och en hjärna som snurrar med tankar 24/7. Med fysiska problem och hjärntrötthet utan dess like är det inte lätt att hantera det alla gånger. Prova, kanske du förhoppningsvis också kommer se resultat!

TRO PÅ DIG SJÄLV 5

Jag bär mina ärr som minnen av min styrka, psykisk och fysiskt. Jag bär mina ärr som smycken, jag bär mina ärr som min meningen med livet. Att jag ska leva mina drömmar utan att vika av. Att jag lever, att jag lever och tror på mig själv. Jag har aldrig tvekat på mig själv, jag har följt stigen att det jag känner mig själv bättre än någon annan. Du känner dig själv än någon annan. Därför ska du aldrig sluta le genom tårar och sorg, le och gråt om de är så. Men le och tro på dig själv. 

TRO PÅ DIG SJÄLV 6

Glöm inte att hitta stunder i de djupaste dalarna, att skratta, le och gör det bästa av alla situationer. Här får jag andra ett gott skratt, det gör mig lycklig! Jag kunde le för det gjorde för ont att skratta, men jag kunde le.

TRO PÅ DIG SJÄLV 7

Fler inlägg hittar du HÄR!

Puss, Tro på dig själv! 

​​​Tillsammans är vi starka

Alla foton: Memories 4 Life By Annette Björkman

Kommentera

%d bloggare gillar detta: