RÄDSLA ÖVER ENSAMHET

Hej Babe! Har du rädsla över ensamhet?

Matilda Nordling skrattar och håller i krage på jacka

Självömkan tror jag är en av många svåra saker att lida med. Det sätter käppar i hjulet för att komma framåt.

Jag är lagd åt tänkesättet Allt löser sig. Det värsta har hänt och nu måste det ske förändring så jag inte hamnar i situationen igen. Det får mig att drivas framåt och ändra saker. Ibland måste vi blicka tillbaka för att förstå och visa tacksamhet till livet. Att visa tacksamhet har inget sätt som är rätt eller fel. Viktigaste är att visa det!

Matilda Nordling ser allvarlig ut och man ser hennes fina blå ögon

Jag ser och tro alltid det bästa i människor. Något jag alltid kommer göra. Att lita på människor är det som får oss att komma framåt. Jag kollar mig ofta i spegeln, in i mina blå ögon. De blå ögonen som bokstavligen talat gör mig blåögd i många situationer. Det har fått mitt hjärta brustet flera gånger. Räknar jag räcker mina tio små fingrar inte till.

Dessa situationer har gett mig erfarenhet, lärdom och gjort mig klokare. Framförallt inse att ingen eller inget är perfekt. Även perspektiv på saker och ting, utanför mig och mitt perspektiv. 

Matilda Norling står mot en . röd vägg med armarna från kroppen som en ängel

Det jag alltid fokuserat på i dalarna, djupet, de svåra minutrarna, timmarna, dagarna, år eller stunderna. Ta vara på de bra stunderna. Klaga inte i onödan och ha självömkan. Ingen kommer lyssna tillslut. Gräv inte ner dig, klättra uppåt mot mål och det som ger dig styrka. Le inte gråt! När du når toppen känner du det, allt efter lärdomen av dalarna. Du blir trygg i dig själv efter motgångar. Rädsla över ensamhet, att bara vara med dig själv, existerar inte längre. I dalarna behöver vi alla en axel att luta sig mot. Ensam är inte stark! Stark i dig själv kommer du alltid ha med dig. Oavsett vad du går igenom eller vart du är i världen.

RÄDSLA ÖVER ENSAMHET 1

Tack ängeln på axeln som fått mig tro på min instinkt! Tack ängeln på axeln att du får mig kämpa framåt. Tack ängeln på axeln att du orkat kämpa med mig att inte ge upp. Genom Instinkten, kämpandet och Dig min ängel på axeln, vann jag livet inte döden! Idag är jag trygg i mig själv. Rädsla över ensamhet, EXISTERAR INTE!

PS. jag är social (pratar för två sägs de), sprallig och ett energiknippe när värken inte tar över mig och min kropp. Jag ÄLSKAR umgås med människor 24/7 helst. För är jag en ensamvarg = NEJ!

RÄDSLA ÖVER ENSAMHET 2

Rädsla över ensamhet, jobba på att få bort den om du har den. All kärlek till från mig till dig. Puss och Kram Tilda!

​​​Tillsammans är vi starka

Alla foton: Memories 4 Life By Annette Björkman

Kommentera

%d bloggare gillar detta: