PRENUMERERA NU

Hej på Dig och Hej älskade söndag! Vet du, det är min absoluta favorit dag, bara för jag gör den till det! Man hör lite här och där att den värsta dagen på hela veckan är, söndagar. Ångest för ny arbetsvecka mm. ÄNDRA PÅ DET! Gör något kul på söndagar, skaffa en tradition. Den kan vara precis vad som!

Matilda Nordling klackskor i handeen och ideal of sweden i händerna i klädd svart klänning

Jag har drömmar. Jag har en framtid. Skillnaden är att jag ser inte skillnaden på dessa. För mig är drömmar och framtid samma sak. Varför ha drömmar om du inte strävar mot dem, kämpar mot dem eller får dem att gå i uppfyllelse?

Matilda Nordling i luva mysigt ser det ut

Jag ser meningen i motgångarna. Det är pågrund av dessa mina drömmar finns med mig hela tiden. 

En av dem var min stora nackoperation. Den gav mig livet. Den andra var att få komma till Dr Higgins i Cambridge, England. Nu åker jag 30:e januari till 2:a februari. Även 5:e-8:e mars. Första besöket är det ALLA typer av röntgen. Andra besöket i mars är det samma igen. Sedan får de två världsspecialisterna inom området slå sina kloka hjärnor ihop. Jag och alla runtomkring, kan bara se på.. Vänta...

Tillsammans ska de fundera ut; OM och HUR man kan operera min högra Jegular ven som kollapsat. Om den kan opereras som jag fick höra ca 11 gånger. DET MÅSTE GÅ! Vänster sida har inte full funktion heller. Höger kollapsade helt efter en blodpropp. Men allt efter att jag gått med en trasig nacke+bröstrygg, löst huvud i 12,5 år. Nu när den är rak, ändrar sig kroppen och då blir det en rad av saker som måste "putsas" till.

USA & England finns de två specialisterna i världen inom detta område. Därför åker jag till England pga. min svullna hjärna. USA blir för lång flygresa. Gnistan och viljan att kämpa tills jag är bra och kan bocka av dröm efter dröm, kommer inte sluta glöda. Den största drömmen är att bli så bra jag kan bli fysiskt och personligen! 

Tej sittande i säng med tavla ovanför

Drömmar/Mål, vilja, ett psyke som byggts av motgångar, sist men inte minst, allt kämpande ger resultat. Många drömmar på listan har jag kvar att kämpa mot. Men du, jag har kommit framåt i livet! Jämför jag mot 1 år sedan, WOW, Klapp på axeln. WOOP WOOP!

Psykisk stark kvinna med nackskada

Jag vill känna att jag verkligen lever, som jag vill leva livet. Idag är jag begränsad men ändå lycklig. Jag gör alltid mitt bästa att ta vara på det jag har och det jag kan göra i stunden. Hur kan man vara ledsen när man bockat av så många drömmar på sin lista?! Listan jag skrev när vissa sa, vissa tänkte, att det var omöjligt. Det omöjliga ger mig driv konstigt nog.

 1. Överleva ambulansflyget till Barcelona.
 2. Opereras i Barcelona.
 3. Inte vara förlamad längre.
 4. Fira jul hemma med familjen.
 5. Bli så smärtfri jag kan.
 6. Starta mitt 1:a företag innan 30 år.
 7. Föreläsa.
 8. Skriva böcker om min livs resa.
 9. Göra samarbeten med företag/privatpersoner.
 10. Undersökningar på Sahlgrenska i Januari 2020.
 11. Få Dr Higgins i England att undersöka och operera mig.
 12. Skaffa familj, minst 2 barn.
 13. Utbilda mig till Advokat.
 14. Bli miljonär innan jag är 30år.
 15. Gifta mig, STORT bröllop. 
 16. Resa vart jag vill när jag vill. 
Matilda Nordling sitter med benen i kors. Rutid pennkjol och klackar på sig.

Foto: Privat

Att jag älskar mode inom alla dess olika kategorier är ingen hemlighet. Att testa nya saker är heller ingen hemlighet. Jag kastar mig ut, hoppas på det bästa och sen leder det mig dit jag ska.

Sluta aldrig le! Allting blir bara sååå, hmm, tråkigt då!

En dag är jag inte begränsad längre. För mitt liv är bara mitt och i detta liv vill jag känna att jag räcker till. Det vill vi alla. Så var dig själv och lev ditt liv som du vill leva det. Då har vi inget att ångra.

TILLSAMMANS ÄR VI STARKA!

Foton: Memories 4 Life By Annette Björkman

2 comments on “Hur blev det såhär?”

  1. Tack fina Birgitta! Tillsammans är vi starka & måste stötta varandra <3

Kommentera

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
%d bloggare gillar detta: