PRENUMERERA NU

Godkväll, Tjabba, tjena, hallå! JAA, vi säger så.

Somna du igår efter en skit dag? Eller min favorit; en BRAAA lycklig dag?

LÄS DETTA SAKTA.... Imorgon är det en ny dag, gör den till den bästa. Hitta dina knep för att få varje dag, så bra de kan bli. Vaknar du på fel sida, vänd dig om. Ligg kvar, gå upp och NU vaknade du på rätt sida. Är den dålig ändå, gör morgonen till den bättre. Kolla Youtube klipp du garvar åt, lyssna på musik & få feeling!. Vad som , bara det som får dig LE! ! MORGONEN formar dagen. Så Du. Lev IDAG, vi vet aldrig om de är den sista.

Var glad att du vaknar, hur dålig/ bra dagen än är! Om du får en andra chans i livet att göra VAD du vill. Du får chansen att vara DEN du vill vara men aldrig varit. Vad hade du ändrat? Hade du ändrat dig?

Snälla kommentera jag är så nyfiken på om DU känner samma som mig!

LEV NU, DÖ SEN!

VARJE DAG DU VAKNAR, FÅR DU EN ANDRA CHANS

Matilda (Tilda) Nordling

Jag är inte tuff, inte heller min utsida. Jag är Psykisk stark, för JAG ÄR MATILDA (TILDA) FUCKIN NORDLING!

Huden är hård, muren är svår-riven. Till lillans hjärta är muren ännu svårare att riva, till hjärtat där inne som blivit krossat o sviket FÖR många gånger på 27 år... Huden är hård för något val har inte funnits. Mitt förflutna har inte gett mig ett val helt enkelt. Enda valet jag fick och enda valet jag gjorde var : ATT VARA STARK, INTE GRÅTA UTAN LE OCH VARA GLAD!

Innanför denna hårda utsidan och dessa höga murar, är jag en mjukis, omtänksam givmild, glad, lätt till skratt, överskottsenergi deluxe bla bla bla, en sån människa. De är JAG!

Jag ger alltid människor 2 chanser, för misstag gör vi alla. Jag är personen som tänker på mina vänner varje vecka. Någon vän varje dag, en hel dag.

Jag är sjukt stark psykiskt men inte Fysiskt. Jag är Lycklig. Vilket gör varje dag till den bästa, så bra det går att bli. Smärtan finns där. Ligger jag o spyr, är jag ledsen me ändå lycklig. SJUKT VA!? MEN det är för jag har de jag vill ha i mitt liv. Jag har varken Pojkvän, Man, Barn. Men jag vet att det kommer!

Dock är det en sak jag grubblar varje dag på... Vissa vänner har försvunnit efter operationen jag gjorde i Barcelona. Vissa är boooorta.. De jag trodde skulle stå brudtärnor på mitt bröllop, faddrar till mina barn.. Jag har gråtit mig till söms över VARFÖR har det blivit så, VARFÖR. Men jag orkar inte lägga energi detta mer. Jag väljer lägga energi på de som alltid funnits & finns efter svåra perioderna samt de glada perioderna. Med min nacke och värk är det inte lätt, men de äkta vännerna förstår o består. Jag Ler BRETT NU när jag tänker på er! FY FAN VAD NI GÖR MIG LYCKLIG!

Varje dag du vaknar, får du en andra chans.

En vän finns i NÖD & LUST!

VARJE DAG DU VAKNAR, FÅR DU EN ANDRA CHANS 1

Mina tipps till perfekta starten på morgonen:

Varje dag du vaknar, får du en andra chans

Ladda Kaffet/ Te:t dagen innan. Bara tryck på knappen på morgonen. Ställ fram allt du ska ha till frullen. FÖRUTOM de som står i kylen sååååååklart hihi! (Efter morgon kissen = kaffet klart. Lägg i EX Vaniljkvargen i skålen + müssli:n du la i skålen kvällen innan. Testa! SÅ skönt.)

- Tvätta av dig (Våtservetter, älskar dem. Så skönt o bara få känna sig fräschare fast du duscha kvällen innan.) Duscha, gör ansiktsmask eller hudrutinen.

-Välj outfit och ta på dig innan du äter frulle. Välj kläder av dem du la fram kläder dagen innan. 2-3 olika stilar. (Ifall du känner för Cool, Modern eller Klassiskstil.

- Tänd ljus i mörkret till frullen. MYS!

- Ät frulle 1 h, stressa INTE! Gå upp 1 h tidigare och få en bra start på dagen. Sminka dig (Om du känner för de), i soffan såklart, LOVE IT! Käka samtidigt som du sminkar dig om du äter långsamt som mig. Slipp stressen! PS, Glöm ej handduk i ditt knä + bord om du har vit soffa som mig. hihi

- Kolla Pintrest om du inte är nöjd med outfiten.

-VIKTIGT! Accessoarer. Våga stick ut, Våga ha stora örhängen, ringar, diadem osv.

- Lägg dig i tid, gå upp i tid. Tidig morgon/Sen kväll är jag som mest produktiv o är en hyper aktiv människa och detsamma med min hjärna! Efter värken lagt sig.

Varje dag du vaknar, får du en andra chans! Ta den & kasta inte bort den.

​Fler inlägg hittar du HÄR!

Tillsammans är vi starka

Foto på hela sidan: Memories 4 Life By Annette Björkman

Kommentera

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
%d bloggare gillar detta: