PRENUMERERA NU

LÅNGHELG i Malmö!

Torsdag- Söndag = MALMÖÖÖÖ!

Staden jag vill bo i, synd det är långt hem till Lidköping dock.. Men strunt i det för nu!! Jag får lyckorus. av att vara här, kroppen spelar ett spratt här och rutiner, känna sig hemma-känslan kommer så fort jag glider in i Malmö! Såå. coolt att det kan vara så! Såklart sover jag hos mina pinglor, Sara & Andreas! Tjejerna i sängen o långeman på soffan. Opps! hihi! Tjejen Sara, min bästa vän, tjejen som har likadan tatuerad på handleden som mig. De två vännerna jag får kramp i magen av att umgås med! LYCKORUS Deluxe!

LYCKORUS & LÅNGHELG I MALMÖ! 1

Foto: Memories 4 Life By Annette Björkman

Klänning: HÄR

Knästrumpor: Calzedonia

Lyckorus och Lycka är som vågor. Vi kan inte stoppa dem från att komma, vi kan endast välja vilken våg vi vågar slänga oss i. Mitt sätt att leva lycklig tills mina dagars slut, kan jag bara göra genom leva dag för dag!

LYCKORUS, är mitt mellannamn! Jag ÄR en glad typ. Trotsar värk & problem med drivkraften i mig, glädje till livet och min överskottsenergi! Bryta ihop tjänar ingen på. Värk från skador som är kvar än försvinner inte av att deppa, då måste man hitta SIN EGNA lösning. Jag har hittat min.

LYCKORUS & LÅNGHELG I MALMÖ! 2

Tack Europcar Lidköping för er GRYMMA hjälp och GRYMMA service med bilar när jag ska ut och fara & flänga! Jag är spontan, tänker inte på att kanske ringa och boka bil i tid. Men några timmar innan samma dag eller 12 h innan löser ni alltid det! Med er kör jag tryggt & känner mig trygg!

Det kommer sluta med en bil jag inte tänkt köpa pga er! Kommer säkert bli en dyr jäkel! Ni vet att de viktigaste för mig som nyopererad och med värk, är allt "de lilla extra" man måste ha för att inte få ondare av att sitta i en bil. Att ha de lilla extra inställningarna som gör skillnad i sätet mm. SÄKERHETEN & SÄTENA = helt klart viktigast för mig!. 3 stopp istället för 9 blev det till Malmö denna gång! Så nu måste jag tömma spargrisen och sälja den gamla och in med en ny!

PS: 3 killar ville sitta och kolla på bilen så tack för den 😉

LYCKORUS & LÅNGHELG I MALMÖ! 3

På Söndag bär det hem till Lidköping igen till min älskade hund Scott och Lägenhet! Lyckoruset att vara hos de jag alltid har abstinens till; Sara och Andreas, kommer vara trist att åka ifrån... Ni får mina magmuskler att växa av allt skratt pga vår sjuka gemensamma humor ingen annan förstår!! Det är just därför ni är bäst!

Så glad att det inte går 1 år mellan vi ses som förut! Omprioriteringar, de viktiga prioriteringar, efter allt som hänt & hur snabbt livet kan ta slut har förändrat mycket mellan Sara & mig. Omedvetet. Även att faktisk tillökning snart är här gör ju inte att ni träffar mig mindre i framtiden! hihi. Att jag kommer komma som nu MAX 5 månader mellan gångerna kommer INTE förändras. Sorry Andy nätterna på soffan kommer fortsätta! hehe

LYCKORUS & LÅNGHELG I MALMÖ! 4
LYCKORUS & LÅNGHELG I MALMÖ! 5

Holy Greens via Boostified Pay blev gårdagens lunch! Saknar verkligen Matställen som dessa hemma i Lidköping! Nyttigt, Gott, Enkelt att ta med sig vart du än är på G ( På gående fot som lunch hemma/jobbet'/bilen) ah you get me. Jag valde en bassallad sedan tillval i salladen och givetvis extra mycket falaffelsås..

Alla råvaror är närodlade och ekologiska.

LYCKORUS & LÅNGHELG I MALMÖ! 6

Boostified Pay = Du betalar via QR-koden. Plånboken kan stanna hemma!

LYCKORUS & LÅNGHELG I MALMÖ! 7

Salladen fastnade på läppen därav minen, inte att jag inte gillade de! Hahah omg ser nu hur fel bilden kan tolkas !

​​​Tillsammans är vi starka

Kommentera

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
%d bloggare gillar detta: