PRENUMERERA NU
En dag då klockan inte styrde!

Älskade DU! En dag då klockan inte styrde!

Känner du ångest när du vaknar 9/10 och det känns som du sovit bort hela dagen? Då är du som mig! Jag är kvällsmänniska MEN även morgonmänniska. Därför hatar jag vakna kl 13 som IGÅR! - Mami ringde som tur var, JAG HADE SOVIT 16 timmar. MEN, Fortfarande trött! Hur kan det vara möjligt?!

Innan operationerna sov jag 2-4 h i 12 år! Jag hade min värk som jämt men allt flöt på, funkade helt normalt (överskottsenergi = JA, Diagnos= Ja garanterat. So what känner jag!). Igår insåg jag att jag behövde sova 16 h, vila den sjukt slitna kroppen, som hålla ihop genom ALLT den utsatt för. Min lilla kropp på 50,1 kg..

EN DAG DÅ KLOCKAN INTE STYRDE! 1

En dag då klockan inte styrde

Japp, du läste rätt jag valde jag att inte klockan styrde mig, jag styrde efter hur jag kände och mådde. Gjorde allt när jag kände för det, inte för klockan "säger" att man ska äta, skita, borsta tänderna på viss tid. Ah du fattar! hehe.

DOCK; glömde jag äta Frulle, Lunch och Middag blev 22:30. MEN VEM BRYR SIG, VAD SPELAR DET FÖR ROLL?! Jag gjorde ALLT när jag kände för det! Känsla snacka om FRIHET!Jag är sjukskriven av en anledning och lever dag för dag, igår levde jag dagen som, FRI. Fri från måsten på TID, rätt o fel när man ska göra vad. Varför ha ångest att halva dagen var borta? Jag hade ju redan sovit bort hela FM och lunch? Spola tillbaka tiden, är ändå inget alternativ. Så jag LOG & Satt hos min älskade familjemedlem och förebild på sjukhuset hela Eftermiddagen.

Satt & insåg, "MIN KROPP behövde vilan. precis som personen i sjukhussängen jag höll handen med, som jag hellre bytt med.."

EN DAG DÅ KLOCKAN INTE STYRDE! 2

Igår Prioriterade jag 3 saker, de viktigaste!

LYSSNADE PÅ KROPPEN, VAR HOS MIN ÄLSKADE FAMILJEMEDLEM som är på sjukhus & EN DAG DÅ KLOCKAN INTE STYRDE, MITT liv styrs inte av en klocka! att liv bestämmer JAG över!

Vilken vits har klockan när de är kroppen du ska lyssna på? Vilken vits har klockan om din släkting o förebild ligger på sjukhus? Vad spelar klockan för roll när det är livet är som det är? Vilket vits har klockan som leder ofta till stress, blir utbränd. & sängliggandes?

EN DAG DÅ KLOCKAN INTE STYRDE! 3

Hjärntröttheten NU o värken har tagit över min kropp och jag slarvar med att vilan. Jag bara kör på när jag väl kan.. Men jag mår bra av för stunden av det, iallafall psykiskt. Men inte fysiskt, efteråt. DÅ inser jag nu har jag kört rakt in i kaklet....IGEN.

Prova på din lediga dag - En dag då klockan inte styrde och styr ditt liv !

Kolla in Blogg arkivet HÄR!

​​​Tillsammans är vi starka

Alla foton: Memories 4 Life By Annette Björkman

2 comments on “EN DAG DÅ KLOCKAN INTE STYRDE!”

  1. Tilda din berättelse ♥️ Önskar träffa dig! Så mycket kloka ord drycker upp när man inser att allt går att lösa och vi människor som väljer hur ska vi se på livet.
    Önskar dig en fin söndag😊
    Kram/ Aida

    1. Aida jag blir glad, rör och energifylld av att läsa dina fina ord. Jag tar åt mig dem rakt in i hjärtat! Allt har en lösning! Vad är det värsta som kan hända? Allt går åt pipan, men då vet vi iallafall att uppåt måste vi och Livet har mer att erbjuda än att ge upp 😀 Detsamma Kära du! Kram Tilda

Kommentera

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
%d bloggare gillar detta: