PRENUMERERA NU

Godkväll kära vänner! 🤶🏻🎅🏻

Har du inhandlat några julklappar än? Om INTE, börja! Så du får äran att bara vara och njuta innan julen. Bara göra det DU vill! Mysa dagarna/dagen innan julafton i soffan på uppesittarkvällen och spela/titta på Bingolotto. Kanske slå in julklappar i pausen? Dagen innan julafton ska vara mysig, inte ångestladdad.

Traditioner och julklappar! Matilda sitter inlindad i en filt från märket "Adamsbro". Matilda Nordling. www.matildanordling.se

Pläd hittar du HÄR

Traditioner och julkappar!

Kolla och köp KLART julklappar innan mitten av December brukar jag råda. Du köper då mer personliga julklappar, istället för panikhandla julklappar. De blir opersonliga för du bara var tvungen att hitta en julklapp och där med ta "det första bästa".

TRADITIONER OCH JULKLAPPAR! 1

Jag älskar TRADITIONER! Jag blir ledsen och besviken när de bryts, om jag säger motsatsen ljuger jag! MEEN, gilla läget och njuta av sällskapet och de personer som betyder mest ska man umgås med. Vara med dem som får dig lycklig! Då är du i mål! Det är precis vad jag ska göra!

TRADITIONER OCH JULKLAPPAR! 2

Jag har grubblat på julklappar, skrivit lista redan i Barcelona vad jag skulle ge bort och till vem. I Barcelona i JULI köpte jag första julklapparna. Galen, hehe jaaa!! Men hittade perfekta till vissa personer.

Men i år när jag kom hem så bestämdes det att vi köper en sak till oss själva och till julklappsspelet istället för till alla. Jaaa, bra o skönt i mitt tillstånd just nu. Meeen ändå tråkigt, öppna julklappar och ge bort är ju ändå tradition! Nu har jag födelsedagspresenter istället OM jag kan hålla mig så länge!

MEN detta innebär mer klappar till mosters lille Ville! Woop wooop! Köpte julklappar till lill fisen som nu är 1 år och några veckor TIDIGT. Meeen, personen som jag är har jag svårt att vänta! Så jag vill och ger bort det direkt. Sååååå typiskt mig. Inte ha tålamod att vänta! Men Lill fisen är värd ALLT!

TRADITIONER OCH JULKLAPPAR! 3

Vad är Tildas sätt att fira Jul, Nyår, Midsommar osv?

- ALLA SAMLADE, Släkt, Vänner, kollegor. De som vill. INGEN ska sitta själv om personen inte vill såklart. Knytis så alla får hinna njuta av firandet.

- När jag får familj erbjuder jag mig att ha traditioner i min familjs framtida hus, där ALLA som just nämnts är samlade. De som Vill helt enkelt. Vissa har kanske inte någon! Ju fler desto bättre, så är det bara!!

Jag älskar att vara omringad av de jag älskar och de som står mig närmast! De är ren lycka för mig.

​​​Tillsammans är vi starka

Foto på hela sidan: Annette Björkman - memories4lifebyannettebjorkman

One comment on “TRADITIONER OCH JULKLAPPAR!”

Kommentera

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
%d bloggare gillar detta: